Обръщам се към вас след няколко неуспешни опита във форума на НОИ.В периода 12.2001-02.2002г.бях безработен, трудовата ми книжка не ми бе дадена и все още е някъде из страната.За този период не съм осигуряван, а бившият ми работодател, мир на праха му, почина.Естествено, НОИ си искат парите.Не смятам да им плащам, поне за този период.Въпросът ми е-при продължаващо теглене на суми от заплата ми за осигуровки, ще имам ли право на някаква реална здравна помощ в границите на въпросните осигуровки?Ако ли не, докога ще продължава да виси въпросното ми задължение към касата?Лек и успешен ден.С уважение:Емил
P.S. Разбира се сте наясно, че съм далеч от етичната страна на въпроса.
- Дата и час: 23 Ное 2024, 18:43 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
отново здравни осигуровки
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
Re: отново здравни осигуровки
Емо и 100 години да работиш и да ти внасят здравни осигуровки, докато не погасиш на НОИ тези три месечни вноски за осигуровки, то ти се водиш здравно неосигурен.! ПЪЛЕН ЪПСУРТ!
- gogo-1
2 мнения
• Страница 1 от 1
|
|