начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Здравно осигуряване

Дискусии и казуси в областта на данъчното право
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Здравно осигуряване

Мнениеот newi » 22 Окт 2003, 12:15

Колеги, разбрах, че за периода на държавните изпити и задължителния стаж/ при мен продължил 1 година/ не съм здравно осигурена. Кой според Вас трябва да внася здравни осигуровки на студентите специалност "Право" за периода на държавните изпити и задължителния стаж- студента, учебнато заведение или родителите?
newi

Re: Здравно осигуряване

Мнениеот pichaga » 22 Окт 2003, 14:02

Сам си ги внасяш
pichaga
Нов потребител

Мнениеот R.G » 22 Окт 2003, 14:58

сам-като упражняващ свободна професия т.е. минимум въз основа на две основни работни заплати установени за страната за съответния период/макс. върху десет...
R.G

Мнениеот gogo-1 » 22 Окт 2003, 16:08

Според мен преди държавните изпити би трябвало здравните осигуровки да се внасят от ВУЗ-а. А по време на стажа, както каза RG от самото лице. Но най-добре попитай във ВУЗ-а до кога са ти внасяни здравните осигуровки, защото може и да е станала грешка. Те в НОИ изобщо не знаят какво правят.
gogo-1

Назад към Данъчно право