начало

След кибератаката, ВСС спешно отпусна близо 1.7 млн. лева на ВАС за нови сървъри След кибератаката, ВСС спешно отпусна близо 1.7 млн. лева на ВАС за нови сървъри

Къде да прочета имената на фирмите?

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Къде да прочета имената на фирмите?

Мнениеот Дилов » 17 Фев 2005, 15:02

Има лиясто в мрежата, където да прочета запазените имена на фирми?
Къде мога да намеря пълен търговски регистър на България?
Дилов

Re: Къде да прочета имената на фирмите?

Мнениеот Иво » 17 Фев 2005, 16:17

Не знам точно,но защо не пробвате с търсачка?Мисля,че google ще ви свърши работа.
Иво

Мнениеот pnb » 17 Фев 2005, 16:56

a imate li predstava kak moga da nameria poveche info za firma, na koiato znam samo imeto, a mi triabva adres i telefon
pnb

Мнениеот 3345 » 17 Фев 2005, 17:04

Moje da opitate i v on-line telefonnia ukazatel na BTK
3345

Мнениеот crni » 17 Фев 2005, 18:13

http://www.bulstat.info , но няма гаранция, че търсената фирма ще е в базата данни.
crni

Мнениеот rr » 17 Фев 2005, 18:58

В мрежата трудно ще намерите информация, но ако отидете в Информационно обслужване могат да ви дадат всякаква информация, но срещу заплащане
rr

Мнениеот elenamartsenkova » 17 Фев 2005, 22:00

В АПИС регистър, но понякога има и неактуализирани данни. Мога да проверя все пак, ако ми дадете име или каквото и да е като данни за фирмата, евентуално съда в който е регистрирана.
elenamartsenkova
Нов потребител

Назад към Търговско право