начало

Някои бележки за поощрителните норми, освобождаващи от наказателна отговорност Някои бележки за поощрителните норми, освобождаващи от наказателна отговорност

registarcia OOD ot 4ujdenec

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

registarcia OOD ot 4ujdenec

Мнениеот KAMI RETROVA » 14 Юни 2004, 16:51

kAKVI DOKUMENTI SA NEOBHODIMI ZA REGISTRACIQ NA OOD I EOOD OT 4UJDENEC. AKO MOJE NIAKOI DA OBIASNI PO PODRABNO PROCEDURATA, I AKO IMA VYZMOJNOST DA PUBLIKUVA OBRAZCITE NA NEOBHODIMITE DOKUMENTI. ZNAM, 4E E NEOBHODIM PREVOD NA VSI4KI DOKUMENTI / V SLU4AIA STAVA VUPROS ZA ANGLI4ANI/ PREDVARITELNO VI BLAGODARIA.
KAMI RETROVA

Re: registarcia OOD ot 4ujdenec

Мнениеот nwe » 14 Юни 2004, 17:14

ne ti triabva prevod na vsicki dokumenti a samo na spesimena ot pospis i saglasie za upravlenie.
v koi grad si? mojesh li sama da izgotvish dokumentite- ne e shega rabota :)
nwe

Мнениеот ipon » 14 Юни 2004, 19:50

Мога да изготвя всички необходими документи ,включително и преводите на
същите/имам лицензирана преводна агенция/.Ак е ООД,означава,че учредителите
са повече от един.Ако е един се ригистрира ЕООД.Така,че уточнете за какво капи
тало дружество става дума?
ipon
Потребител

Мнениеот ipon » 14 Юни 2004, 19:52

ако сте в ICQqmrteje ;r ;fs kf;e, e 214090833,адвокат Момчев
ipon
Потребител

Мнениеот KAMI RETROVA » 15 Юни 2004, 09:13

Ot Varna sum. predpolagam 4e 6te se spravia sama. Ot suvsem skoro sum juriskonsult vuv edna firma i sega sa purvite mi stupki. Pravila sum preobrazuvane ot OOD v EOOD i vuob6te samo promeni v obstoiatelstvata na OOD i EOOD.No ne sum registrirala firma na 4ujdenec. Znam o6te 4e e nujen da se predstavi i dogovor za naem. Ot drugo miasto razbrah 4e i drujestvenia dogovor/ respektivno u4reditelniat akt / triabva da se prevejdat. Prevoda me pretisniava.
KAMI RETROVA

Мнениеот viv 76 » 15 Юни 2004, 09:48

Az sam ot Varna, obadete se ako imate nujda. 0887556632

Vladimir Ivanov
viv 76

Назад към Търговско право