начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

Отказ на ипотечен кредит

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Отказ на ипотечен кредит

Мнениеот toni_sf » 22 Авг 2010, 07:55

до-sunrise за първо и второ четене одобрението е винаги на кредитният инспектор които Ви поема документите :D защото пък той има план всеки месец да подава определен брой за да може да се отчете неговата работа :D а това че е звъннал по телефона по кредитната администрация и само му казали да бе може да стане :D това не означава че ще се отпусне кредит :D ето ще ви кажа ,миналата година се опитах да си купя жилище в цариградски комплекс , подадох документи в три банки и в трите бях одобрен и за мое щастие ден преди да подпиша предварителен договор със фирмата която изпълнява тази функция да им продава жилищата един по съвестен кредитен инспектор ми звънна по телефона и ме уведоми че банката им вече има забрана да отпуска кредити за този комплекс, проверих веднага и в другите две банки и оттам останаха много изненадани че знам и те също още били на кантар дали ще им разрешат . По късно разбрах че имало нещо гнило със статута на земята там и ще се водят бая съдебни битки докато се узакони комплекса. Обадих се вьв фирмата и им казах че се отказвам поради отказ на банката за кредит и веднага получих предложение те сами да финансират сделката имали банка с която работели и било без проблем
Задължение на българският гражданин е да зачита правата и законните интереси на другите
toni_sf
Активен потребител

Мнениеот inspectora » 03 Сеп 2010, 15:42

Моето мнение е, че "изгорялите с капарото" ще "изгорят" и с адвокатски хонорари, държавни такси и после и още адвокатски хонорари /разноските на банката-ответник/ ...

Адвокат "се ползва" преди секс ;)

/след това вече е само-набутване ;) /

"Клиентите" да пият една вода и за другия път да знаят ...
inspectora
Активен потребител

Мнениеот toni_sf » 03 Сеп 2010, 17:52

:D абсолютно е така печелиш една бира от мен :D много напъни има тук някой да променят условията на банките за отпускане на кредит даже и договори писали и банките се съгласили
Задължение на българският гражданин е да зачита правата и законните интереси на другите
toni_sf
Активен потребител

Предишна

Назад към Ипотека