начало

ВСС изпрати сигнал за доходи на роднини на Сарафов на ad hoc прокурора ВСС изпрати сигнал за доходи на роднини на Сарафов на ad hoc прокурора

АКТ за спряно от движение МПС, но не баш

Дискусии и казуси в областта на административното право и процес
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

АКТ за спряно от движение МПС, но не баш

Мнениеот stellyns » 20 Юли 2011, 01:39

Здравейте интересува ме какво може да се направи при следната ситуация колата е спряна от движение заради гуми който се водят полу-слик(Изображение) ситуацията е следната, ако целият рисунак на протектора е 10мм отстрани външният е 5мм(за пример снимката горе) и органите на реда решиха да мерят точно отстрани и изкараха точно 1,5мм(дефакто гумата е с 6,5мм грайфер), а както всички знаем под 1,6 се спира колата от движение...
Но въпроса ми е следния дадоха ми срок за отстраняване на "неизправностите", след това ми писаха друг АКТ със същата кола обаче тя още не беше със такъв статус-спряна от движение.Подадох възражение, но отпадна има ли смисал да обжалвам пред върховен административен съд ??
С две думи мен ми пишат акт на дата: 10.ХХ.ХХХХг. по чл.177, ал.1, т.4 ЗДвП а колата е спряна от движение на 12.ХХ.ХХХХг.

Мерси предварително на отзовалите се.
stellyns
Нов потребител

Re: АКТ за спряно от движение МПС, но не баш

Мнениеот stellyns » 26 Юли 2011, 14:07

Колеги никой ли не се е сблъсквал с такъв случай ?
stellyns
Нов потребител

Назад към Административно право