начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

СИГУРНО ЛИ Е ЕЛЕКТРОННОТО ВРЪЧВАНЕ?

Дискусии и казуси в областта на административното право и процес
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

СИГУРНО ЛИ Е ЕЛЕКТРОННОТО ВРЪЧВАНЕ?

Мнениеот kolova » 18 Яну 2023, 19:04

В рамките на 2 месеца ми се наложи да подам по електронен път чрез Системата за Сигурно Електронно Връчване ССЕВ на Министерството на Електронното Управление 2 декларации по Чл.14 от ЗМДТ на 2 различни общини-едната в гр. Пловдив, другата - така наречената Община Родопи, обединяваща няколко села около гр. Пловдив.
От Пловдивската Община системата (ССЕВ) в рамките на 5 минути ми върна в електронна поща входящ номер, а след 2-3 дни излязоха и дължимите суми .
От Община Родопи, обаче не ми отговориха нито чрез ССЕВ нито на посочен от мен електронен адрес. Вече 8 дни нямам входящ номер, нито пък в сайта на НАП виждам задължения за МД към тази община.

Въпросът ми е : Ако ССЕВ ми е изпратила Удостоверение за връчване на една декларация, мога ли да считам, че моето задължение по закон е изпълнено или трябва да моля на физическите си колене служителите на Общината да си свършат работата?
kolova
Младши потребител

Назад към Административно право