Здравейте,имам няколко въпроса и ще се радвам да ми помогнете.
Получих писмо от общината,че съседите ми искат-изменение на регулационната граница на УП.... по съществуващи на място имотни граници.
Обаче проблема е,че много от мястото не е тяхно а наше.Преди години съпругът ми им е разрешил да направят ограда и да вземат малко място от нашето,защото не са могли да си ходят до тоалетната,и се споразумяват че той им дава това място за ползване като построят една ограда просто.Обаче с новият кадастрален план е заснета тази ограда и дефакто излиза,че това място е тяхно и те сега искат един вид да го узаконят.Ходих в общината и ми казаха да пусна възражение за да спрат това изменение и тогава да действаме.Искам да попитам как да го напиша,по какъв начи,че ми е непонятно а те не ми дадоха никаква информация.Също така забравих...по нашата скица си е както трябва.Дайте ми съвети какво да правя,че идея си нямам.Не знам дали обясних правилно,но ми е много тъмно всичко.Ще съм благодарна за всеки отговор
- Дата и час: 24 Ное 2024, 12:34 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Изменение на ПУП-ПР
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
7 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Изменение на ПУП-ПР
Обадете ми се на лични. При необходимост аз ще Ви препоръчам адвокат.
Аз определям какво е моя работа!
-
julyanvonemona - Старши потребител
Включете личните си съобщения във форума иначе не мога да Ви отговоря.
-
Явно и двата пъти когато се опитахте да се свържете с мен на лични съобщения , не Ви се удаде. Дали е поради неумение да боравите с опциите на тази медия ли порад други причини, няма особено значение.
За да си помогнете чрез въпроса си първо уточнете сама за себе си дали в момент Ви е обявен официално проект за изменение на ПУП-ПР, заповед за влизането му в сила или просто си питате за да знаете. Питам защото в първите два случая нещата са обвързани със законови срокове и трябва да реагирате във времевия интервал на тези срокове. Отделно може да се окаже. Само от отговорите за реалното саъстояние на нещата че тази ивица земя, която на времето съпругът ви е разрешил да пермине в техния двор вече наистина не е Ваша.
Виждате че само толкова мога да Ви обясня тук.
За да си помогнете чрез въпроса си първо уточнете сама за себе си дали в момент Ви е обявен официално проект за изменение на ПУП-ПР, заповед за влизането му в сила или просто си питате за да знаете. Питам защото в първите два случая нещата са обвързани със законови срокове и трябва да реагирате във времевия интервал на тези срокове. Отделно може да се окаже. Само от отговорите за реалното саъстояние на нещата че тази ивица земя, която на времето съпругът ви е разрешил да пермине в техния двор вече наистина не е Ваша.
-
julyanvonemona написа:Явно и двата пъти когато се опитахте да се свържете с мен на лични съобщения , не Ви се удаде. Дали е поради неумение да боравите с опциите на тази медия ли порад други причини, няма особено значение.
Заслужена оценка "слаб 2" за пишещия.
П.П. Не съм задължена да се мотивирам.
-
Melly - Старши потребител
Два дни се опитвам да включа съобщенията и не мога.Може ли да ми кажете как става.
- nameika
- Нов потребител
А па нема нужда!Melly написа:......П.П. Не съм задължена да се мотивирам.
Към nameika. На времето когато се регистрирах и аз едвам се оправих и съм забравил, така че нека някой друг да Ви помогне
-
7 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Строителство и регулация
|
|