начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

ЗАКЪСНЯЛИ ЛИ СМЕ С ВЪВЕЖДАНЕ В ЕКСПЛОАТАЦИЯ?

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: ЗАКЪСНЯЛИ ЛИ СМЕ С ВЪВЕЖДАНЕ В ЕКСПЛОАТАЦИЯ?

Мнениеот daisymm » 11 Окт 2023, 14:20

kolova написа:Мислех да не го споделям публично, но прочитайки отново злобните коментари на така наричащия се probcho, който подудобното прикритие на анонимността ръси обиди и избива кой знае какви комплекси в този форум, реших само да спомена, че задвижих нещата според съветите на ivanov_р и всичко върви нормално без паника,нерви и злоба, както гореспоменатия комплексар probcho се опита да ми вмени.
Драги ми probcho, знам че психиатричната помощ в България не е на ниво, но че е чак толкова зле положението не знаех. Направо е страшно.

Здравейте kolova, случайно попаднах на тази публикация, но ми стана интересно. Моля ви все пак да отделите време и да споделите накратко как излязохте от тази ситуация, за да бъде завършена темата. Нали с тази цел са форумите? Предварително ви благодаря за отделеното време.
daisymm
Нов потребител

Предишна

Назад към Строителство и регулация