начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Поставяне на преместваем обект в земеделски имот

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Поставяне на преместваем обект в земеделски имот

Мнениеот alexander14 » 06 Авг 2016, 19:20

Здравейте. Имам земеделски имот и искам да поставя фургон и да прокарам ток до него. Проблема, е че в съответната община ми казаха, че не могат да ми издадат разрешение за постяване на преместваем обект в земеделски имот, а в ЧЕЗ ми казаха, че за да подам молба за вкарване на ток трябва да приложа въпросното разрешение. Знам, че мога да направя постройко до 35квадрата, но разрешителни и проекти за нея.. просто мисля, че не си заслужава в моя случай. Някакви идеи какво мога на направя по въпроса ?
alexander14
Нов потребител

Re: Поставяне на преместваем обект в земеделски имот

Мнениеот ivanov_p » 06 Авг 2016, 20:55

Агрегат!
Ако във фургона не добиваш чист алуминий чрез електролиза е безсмислено да вкарваш ток.
ivanov_p
Активен потребител

Re: Поставяне на преместваем обект в земеделски имот

Мнениеот jhoro » 06 Авг 2016, 21:21

Зависи колко "ток" ще ви трябва и какви пари може да отделите. То не, че прикачване към мрежата на ЧЕЗ е евтино.
Може да помислите за няколко фотоволтаични модула, евентуално с акумулатори.
jhoro
Активен потребител

Назад към Строителство и регулация