начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

publi4na prodan

publi4na prodan

Мнениеот sonya » 27 Авг 2004, 16:08

Nyakoi mojeli da mi obqsni kakva e procedurata sled spe4elvane na apartament obqven za publi4na prodan. U4astvah za edin bez da me dopusnat dori i da go vidq i se 4udq dali da vnesa parite za nego,Nikoi ni6to ne mi kazva v sada.
sonya
Младши потребител

Re: publi4na prodan

Мнениеот nikifor » 30 Авг 2004, 10:06

ако сте обявен за купувач и не внесете остатъка от сумата в законният срок ще загубите парите които сте внесли за да участвате в търга.
nikifor

Недоумявам за това - но е факт!Прочетете

Мнениеот kostova » 02 Сеп 2004, 15:27

Въпреки,че положих много усилия не можах да намеря веществено доказателство писмен документ с което да докажа пред съда ,че завещанието е от лицето,което наистина го е написало - минали са много години.В съда се доказа единствено ,че подписа е на завещателят.Изгубих делото в РС .Обжалвам решението на съда пред ОС и затова че освен че имам завещание за въпросният имот /при все че то отпада/аз съм и законна наследница на въпросният имот като дъщеря на починалата завещателка.Има още един наследник,и аз имам 1/2 от оставеното наследство.Но съда реши че аз нямам никакво право в/у този имот и го предостави на заложната къща с която другият наследник на 1/2 имаха договорна ипотека за целият имот ,направена с помощта на недоглеждане от страна на данъчните в кметството и нотариуса.Кашата е абсолютна.Загубата за мен е много голяма в здравословно и финансово отношение. Вие господа и госпожи сте с моного голям практически опит как Ви се струва бих ли могла да спася нещо от наследството ма майка ми ?Благодаря!
kostova

Назад към Изпълнително и обезпечително производство