начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

ГДБОП затвори библиотеката chitanka.info

Защита на авторски и сродни права, индустриална собственост, патенти и полезни модели
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: ГДБОП затвори библиотеката chitanka.info

Мнениеот blind_guardian » 24 Юли 2010, 17:13

hidden написа:
blind_guardian написа:Изчел си я ти

Прочетох първия абзац, започващ с изключително културната лексема "баси" :lol: и...спрях дотук...

:twisted: Това, че аз не съм особено културен :oops:, за което бях и с бан един месец :oops:, не означава, че всички трябва да са като мен - затова съм за идеята колкото се може повече хора да имат достъп до книгите и литературата - дори и безплатно /за да не станат като мен/... :wink: И това да става по и-нет ми се вижда удачно. Между другото, има много западни онлайн библиотеки - напълно безплатни, но друго си е да четеш литературните произведения на роден език. Все пак сме българи. :!:
Мисля, че човек трябва да има гражданска позиция и да я отстоява, както и да защитава интересите на обществото, а не да повтаря като папагал - тук пише това, там пише онова. То много неща пише в Конституцията на Р България, които Държавата не осигурява на гражданите си, но поне някой като е направил нещо хубаво, нека тази същата Държава да не го разваля. Както посочих, биха могли да се уредят по някакъв начин тези въпроси и всичко да стане законно. Подходът на ГДБОП в случая, както и в много други /например десантът на търга за картини преди месец - два и упражнената ненужна репресия/, е повече от неудачен. Сигурен съм, че дори и да бъде образувано наказателно производство във връзка с дейността на този сайт, до внасяне на обвинителен акт в съда няма да се стигне. А иначе още от едно време си върви лафът за милиционерите - първо бият, после питат... :D
Спирам да пиша по темата, който ме разбрал - разбрал, който не е - остава си за негова сметка. 8)
blind_guardian
Потребител

Мнениеот hidden » 24 Юли 2010, 17:27

Всеки има право на мнение, но е хубаво да има културен и смислен диалог, за да има взаимна чуваемост, а не просто думи на вятъра.
Това е просто форум. Приемете горенаписаното като лично мнение, което не обвързва никого.
Аватар
hidden
Активен потребител

Мнениеот texni4ar » 27 Юли 2010, 13:07

texni4ar
Младши потребител

Предишна

Назад към Интелектуална собственост