начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

ВИЗА САЩ

Казуси свързани с придобиване, установяване, освобождаване и възстановяване на гражданство. Статут. Визови проблеми.

ВИЗА САЩ

Мнениеот reni1981 » 24 Юли 2009, 14:28

Здавейте на всчики,
имам следния въпрос, ако някой може да ми даде малко инфо ще съм благодарна!
Имам американска виза/туристическа/ ще хода при мой познат в Ню Йорк. Имам покана, всичко.Оказа се обаче, че през септември, когато възнамерявам да пътувам той ще е командировка в Чикаго, и аз ще отида там
Въпросът ми дали ще имам проблеми на летището/митницата/ в САЩ след като във визтата ми пише 16 дни в Ню Йорк, а аз ще кацна в Чикаго
Аз говорих с консулството, от там ми казах че няма да имам проблем, но нв бяха много сигурно, да съм била казала това на консула. Как да го кажа като тогава не го знаех. но аз да питам и вас, притеснена съм,!
Благодаря предварително!
reni1981
Нов потребител

Re: ВИЗА САЩ

Мнениеот nikiboy » 26 Юли 2009, 11:35

Не мисля, че ще имате проблем.
Визата Ви е з САЩ а не за определен щат.
Как ще стигнете до Чикаго - си е ваша работа. В края на краищата този, който Ви кани се намира там. Ако Ви питат случайно, кажете, че ще пътувате до Ню Йорк с автомобил за да се насладите на красотите на америка :D .
nikiboy
Потребител

Назад към Гражданство