начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

удължаване на туристическа виза с цел брак

Казуси свързани с придобиване, установяване, освобождаване и възстановяване на гражданство. Статут. Визови проблеми.

удължаване на туристическа виза с цел брак

Мнениеот potrebitel6 » 18 Авг 2009, 13:41

Здравейте, обръщам се към вас, тъй като не получих задоволителен отговор от "моя" адвокат.
Предстои ми сключване на брак с чужденец извън ЕС, чиято туристическа виза изтича скоро и няма време за получаване на необходимите за брака документи от неговата държава. Консултирах с адвокат може ли визата му да бъде продължена. Предложи ми неудовлетворителни за мен решения: медицински причини (измислени), NGO, бизнес-виза. В документите, в които намерих в интернет не открих решение. Има ли легална възможност за такова продължаване на визата? Предварително благодаря.
potrebitel6
Нов потребител

Re: удължаване на туристическа виза с цел брак

Мнениеот nikiboy » 18 Авг 2009, 20:28

не се занимавайте с измислени причини - всичко се проверява и освен черна точка ще изядете хляба на някой доктор.

Или отива да си вземе виза Д или както писах в другата тема "съгласувателна процедура"
nikiboy
Потребител

Re: удължаване на туристическа виза с цел брак

Мнениеот nikiboy » 23 Авг 2009, 20:52

не са ви включени ЛИЧНИТЕ СЪОБЩЕНИЯ и не можах да ви отговоря.
nikiboy
Потребител

Назад към Гражданство