начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

brak v 4ujbina

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

brak v 4ujbina

Мнениеот kalina_malina-bambina » 20 Апр 2004, 13:34

bihte li mi kazali kak da si izvadya dokument 4e bylg. i 4ujdoto pravo syvpadat, za da nyama pre4ki za sklu4vane na braka mi v 4ujbina..iskat da go predstavya v italia, no ne znam otkyde da go izvadya...blgodarya!
kalina_malina-bambina

Re: brak v 4ujbina

Мнениеот Yuliyan » 22 Апр 2004, 08:49

Опитайте от българското посолство или консулска слежба там. Предполагам, че могат да ви издадат някакво удостоверение или какъвто там документ Ви искат.
Yuliyan

Мнениеот donna2 » 22 Апр 2004, 08:54

от общината следва да поискаш да ти издадат удостоверение за семейно положение за сключване на брак с чужденец, за другите документи най добре питай в съответното посолство ,защото все пак зависи къде ще сключиш брака /у нас или в чужбина/и какви документи ще ти искат от там
donna2
Потребител

Мнениеот boba » 22 Апр 2004, 09:18

Попитай в Министерство на правосъдието.
boba

Назад към Семейни казуси