- Дата и час: 22 Ное 2024, 19:39 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Развод без причина
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Костакиева((((((:::::
Пропуски гълъбице,големи при това((((((((::::добре че ти подсказаха колегите с какво да се оправдаеш
- gega
Re: Развод без причина
O Гега най-скъпият ми колега, разрови се съкровище в твоите теми имаш още по-груби технически грешки и фундаментални пропуски, и не съм казала в постинга си пропуск, а техническа грешка! Прави разлика слънце, защото такава има! Ако може да я осмислиш... Гега, душица ти работа нямаш ли си, че "киснеш" в нет-а :), аз поне съм се тръшнала болна от някакъв си пролетно-летен грип и релаксирам...
Благодаря и на колегата Марин, личи си, че не виси пред някоя зала за служебни защитки...
И миличък, ти защо все така се криеш от лекс срещите, май те е страх! Който го е страх от мечки не ходи в гората, че и ти така...
Аз затварям, сама за себе си нашата дискусия, тъй като следва да се позанимая с едно ООД :)
Поздрави и усмивкия!
Твоя Гълъбица
Благодаря и на колегата Марин, личи си, че не виси пред някоя зала за служебни защитки...
И миличък, ти защо все така се криеш от лекс срещите, май те е страх! Който го е страх от мечки не ходи в гората, че и ти така...
Аз затварям, сама за себе си нашата дискусия, тъй като следва да се позанимая с едно ООД :)
Поздрави и усмивкия!
Твоя Гълъбица
- Гери
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
|
|