начало

Съдът е залят от жалби след конкурса за нотариуси Съдът е залят от жалби след конкурса за нотариуси

kakvo pravo ima jena mi nad detzata

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

kakvo pravo ima jena mi nad detzata

Мнениеот toni 1234 » 27 Дек 2002, 08:38

jenen sam za finlandka s koiato imame dve detza.ot izvestno vremejiveem razdeleno i tia mi zabraniava da vijdam detzata si.kakvi sa moite prava rpi polojenie 4e sme vse o6te jeneni i ne sme podavali molba za razvod
toni 1234

Re: kakvo pravo ima jena mi nad detzata

Мнениеот bg man » 27 Дек 2002, 22:25

malko da bqhte q nau4ili na poslushanie tazi finlandka.ina4e ne moje da vi lishi ot kontakt s decata bez da ste razvedeni i na neq da e prisudeno tqhnoto otglejdane.no ako e v finlandiq......dale4ko idva.toni 1234 написа:
bg man

Мнениеот aurora » 27 Дек 2002, 22:38

zavisi kade jiveete..ako priemem 4e ste v balgaria..imate ravni prava, t.e. kolkoto tia moje da gi vijda i t.n. tolkova i vie, dokato niama vliazlo v sila sadebno reshenie za razvod koeto postanoviava rejima na roditelskite otnoshenia...bi mogla vremenno da ograni4i pravata vi 4rez molba do sada / dokato vse oste niama reshenie na sada po razvoda/ no tova e dopustimo i vazmojno pri opredeleni uslovia....ako ste opasen za dezata i t.n. ponastojastem pri polojenie 4e jiveete razdelno imate ravni prava za uprajniavaneto na roditelskite prava /tai kato nito ste s ograni4eni takiva ot sad...nito ste lishen...nito ima reshenie na sada po razvoda v koeto se opredelia drug rejim/
ako progaljava da izpolzva dezata za da vi tormozi ili podaite molba za razvod i edno ot parvite nesta koito sada ste reshi e vremennia rejim za uprajniavane na roditelskite prava, koito ste trae dokato priklu4i deloto i prez tova vreme moje da se promenia ako se promeniat usloviata za opredelianeto mu ili ako ne jelaete razvot pogovorete s nej zastoto drugata vazmojnost e da podadete molba do sada
ako ste vav Finlandia pointeresuvaite se kak e ureden razvoda tam...ako e kato v italia....parvo se postanoviava "razdelno jiveene" i se reshavat tezi vaprosi za imustestvoto i dezata i edva sled 3 godini moje da bade postanoven razvod ako oste sastestvuva bolia za takav...ako e taka i tam po dobre podaite molba za da imate razporejdane na sada v koeto se ukazva rejima na rod. otn-a a pak sled 3 godini moje i da se otkajete ot razvod no taka ili ina4e imate vremenno reshenie
uspeh!
aurora

Мнениеот aurora » 27 Дек 2002, 22:39

zavisi kade jiveete..ako priemem 4e ste v balgaria..imate ravni prava, t.e. kolkoto tia moje da gi vijda i t.n. tolkova i vie, dokato niama vliazlo v sila sadebno reshenie za razvod koeto postanoviava rejima na roditelskite otnoshenia...bi mogla vremenno da ograni4i pravata vi 4rez molba do sada / dokato vse oste niama reshenie na sada po razvoda/ no tova e dopustimo i vazmojno pri opredeleni uslovia....ako ste opasen za dezata i t.n. ponastojastem pri polojenie 4e jiveete razdelno imate ravni prava za uprajniavaneto na roditelskite prava /tai kato nito ste s ograni4eni takiva ot sad...nito ste lishen...nito ima reshenie na sada po razvoda v koeto se opredelia drug rejim/
ako progaljava da izpolzva dezata za da vi tormozi ili podaite molba za razvod i edno ot parvite nesta koito sada ste reshi e vremennia rejim za uprajniavane na roditelskite prava, koito ste trae dokato priklu4i deloto i prez tova vreme moje da se promenia ako se promeniat usloviata za opredelianeto mu ili ako ne jelaete razvot pogovorete s nej zastoto drugata vazmojnost e da podadete molba do sada
ako ste vav Finlandia pointeresuvaite se kak e ureden razvoda tam...ako e kato v italia....parvo se postanoviava "razdelno jiveene" i se reshavat tezi vaprosi za imustestvoto i dezata i edva sled 3 godini moje da bade postanoven razvod ako oste sastestvuva bolia za takav...ako e taka i tam po dobre podaite molba za da imate razporejdane na sada v koeto se ukazva rejima na rod. otn-a a pak sled 3 godini moje i da se otkajete ot razvod no taka ili ina4e imate vremenno reshenie
uspeh!
aurora

Мнениеот remo » 27 Дек 2002, 22:50

Уважаеми Тони,

предполагам, че съпругата и децата ти са във Финландия, защото иначе не би задавал такива въпроси. Като съпруг и баща на децата си, имаш всички права по всички законодателства.....НО!
bg man е прав,като казва, че отношенията ти със съпругата са си лично твой проблем и
във Финландия - по финландски - имам предвид,че "българските маниери" може и да не вървят пред финландките.
Ако,обаче искаш наистина да намериш решение на проблема си - обърни се към добър адвокат от съответната страна, или си наеми такъв в България, който да ти свърши работа. Успех! ;-))))
remo

Назад към Семейни казуси