начало

Съдът върна в ареста актьора Димо Алексиев Съдът върна в ареста актьора Димо Алексиев

podadoh molba....

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

podadoh molba....

Мнениеот mai » 11 Яну 2003, 15:53

podadoh molba za razvod, mai mi ostava samo da 4akam...a samo za informacia - moga li da pretendiram za izdrajka ot sapruga mi, ili niakavo drugo "moralno" obezpe4enietoi ve4e e legalno tam s mestojitelstvo i po trudov dogovor, niamame deca ne pritendiram za imustestvo...
mai

Re: podadoh molba....

Мнениеот milena ahmakova » 11 Яну 2003, 22:34

u-vagaema g-go,
Dano ste napisali kakto trjabva molbata .Polucavaneto na isdragka ot saprug pri lipsa na deca e rjadka hipotesa,dori mnogo rjadka.Trjabva da ste inwalidisirana s Telk s grupa invalidnost nad 80 % a dori i povece i da ne pritegavate nikakvo dwigimo i nedvigimo imustestvo i da njama nikoi koito da moge da vi isdarga ot kraga na sadalgenite lica po semeinia kodeksqa taka sasto i da ne ste vinovna sa rasvoda vie,t.e. trjabva da go iskarate samo nego vinoven i isdraskata da ne mu predstavljava trudnost.Ima i oste edin slucai da polucite isdragka,ako sapuga vi se javi po deloto i se saglasi da ja saplasta v rasmer kojto se spogodite i tova se otrasi i utvardi ot sada v sporasumenieto.

Milena Ahmakova
milena ahmakova

Назад към Семейни казуси