начало

Съдът върна в ареста актьора Димо Алексиев Съдът върна в ареста актьора Димо Алексиев

Izdirvane na bankovi smetki v chujbina

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Izdirvane na bankovi smetki v chujbina

Мнениеот Zari » 26 Юни 2003, 11:09

Kolegi,
imam slednia kazus. Shte zavejdam delo za razvod. Ishtetsa tvardi che po vreme na braka si s otvetnika imat spesteni dosta goliama suma pari, tai kato sa jiviali i rabotili poveche ot 30 godini izvan BG. Vav fakticheska razdiala sa ot 2 godini. Imame danni che otvetnika e otkril bankova smetka s obshtite pari v treta darjava. Kak spored vas bihme mogli da stignem do tazi smetka predi da zavedem deloto, zashtoto ako otvetnika uznae za nego shte zakrie smetkata vednaga. Shte mi e interesno da vidia mneniata vi po temata. Blagodaria
Zari

Re: Izdirvane na bankovi smetki v chujbina

Мнениеот Ivas » 30 Юни 2003, 19:16

Zdraveite!
Parvo smetkata obsta li e ili e samo na edin ot sapruzite?Ako figurira imeto samo na ediniat saprug,zna4i samo toi i nikoi drug mozje da se razporezda sas neia.
Ivas

Re: Izdirvane na bankovi smetki v chujbina

Мнениеот v.g » 02 Юли 2003, 20:34

Ami zavisi v koja dyrjava e - po prinzzip moje da se misli za nalagane na obezpechenie ot bylgarski syd i posle ekzekvatura pred saotvetnija syd v drugata dyrjava. No za celta trjabva zakonodatelstvoto na drugata dyrjava da dopuska tova. Ili napravo tam da ja blokirate smetkata - chrez mestnija syd, no trjabva da prouchite kakvi sa uslovijata po tjahnoto zakonodatelstvo. Taka ili inache, ako sumata si zaslujava, potyrsete mnenie na kolega ot drugata dyrjava.
v.g

Назад към Семейни казуси