- Дата и час: 23 Ное 2024, 01:06 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Пълномощно
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
6 мнения
• Страница 1 от 1
Пълномощно
Дадено е пълномощно за ползване на лек автомоби с условие за плащане на всички данъци и такси за него.Опълномощеният не ги плаща и се налага аз д ги плащам.Моля да и кажете как да постъпя.
- Габи
Re: Пълномощно
упълномощаването е едностранна сделка с която се създава представителна власт на представлявания от упълномощителната сделка ще възникне само представителна властq но не и задължения за извършване на възложените му правни действия ,по тази причина следва да сключите договор и там да си уредите въпроса с данъците и таксите
- donnd2
Благодаря за отговора.Ако може само да ми отговорите тъй като не мога да намеря човека на когото е дадено пълномощното и няма как да сключа договор с него за плащане на данъците и таксите какво друго бих могла да направя.
- Габи
за адреса е трудна работа , може да се изиска от общината ,но тя ще ви го даде само срещу съдебно удостоверение , другото е да проверите при нотариуса , на кого е издадено пълномощното и дали в него случайно е записан и адреса , вижте
аз не зная това пълномощно с цел евентулна продажба ли е , или просто лицето да ползва колата , тогава какви са ви отношенията , на наем , на заем за послужване ..........
аз не зная това пълномощно с цел евентулна продажба ли е , или просто лицето да ползва колата , тогава какви са ви отношенията , на наем , на заем за послужване ..........
- donnd2
Съпругът ми е продал колата чрез това пълномощно без договор.При нотариуса няма адреса на упълномощеното лице.В самото пълномощно има точка за смяна на регистрационния номер и талона,но колата продължава да се води на името на съпругът ми.
- Габи
Пусни молба до полицията, че са ти откраднали колата- в най лошия случай, ще ти го докарат на крака. Дано от полицията не прочетат този съвет...
- не съм аз
6 мнения
• Страница 1 от 1
|
|