- Дата и час: 23 Ное 2024, 01:45 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
как де се разведа
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
37 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: как де се разведа
Lele, che si nagla i typa kuchka. Ne stiga che si negramotna i ogranichena v misleneto, ami i davash ocenki na drugite.
- baret
старата песен на нов глас ще пишем с различни имена давай ти си продължавай в същия дух ,че ми става интересно , толкова то от един слаб играч обидите ти издават единствено безсилие и нищо друго явно като няма какво да се каже се тръгва с обиди , слаб 2 ангелче
- donna
- Старши потребител
Mnogo si tupa,mace! MNOOOOOOOGGGGOOOOOO!
I v poznavaneto ne te biva.
Kuchka dunavska :))))))
I v poznavaneto ne te biva.
Kuchka dunavska :))))))
- baret
ха ха ха губиш нерви а , продължавай .............................
- donna
- Старши потребител
Как сте, оскубахте ли си косите за един психясал.........ха, ха , ха !!!!!!
Много го умувате, съдът.....и в него има люде....заведи дело......докажи......искай.........ще ти се даде......какво му спорите???
Напишете монографийки................лека седмица и УМНАТА !!!!!!!!!!!!!
Много го умувате, съдът.....и в него има люде....заведи дело......докажи......искай.........ще ти се даде......какво му спорите???
Напишете монографийки................лека седмица и УМНАТА !!!!!!!!!!!!!
- младежа
Не можах да разбера защо беше всичкия тоя шум. Пазара е тоя който казва кой става и кой не става за адвокат. Щом някой си е решил проблема като юрисконсулт какво лошо има , аз например работя като адвокат ,но това не ми пречи да бъда обвързан с две фирми и те са ми номер ЕДНО. Това е абсолютно добро съчетание. Най си е добре да си на държавна работа ,от камбанарията на бивш държавен служител Ви го казвам.Мисля че форума е място за помощ!
- 5656565
Опитах се да помогна!
Дадох и мнение по въпроса на Милена!
Направих и безуспешен опит да помиря колегите си тук!
Но....
Но ще кажа още нещо!!!
Скъпи колеги! Ние преди всичко сме ЮРИСТИ! Тук не са само адвотати и юрисконсулти! Между нас има и съдии, прокурори, следователи и дознатели! Те всичките са колеги-юристи! НИЕ СМЕ ЕДНО ЦЯЛО и е обидно, когато се четат такива квалификации от колега за колега!
Това е НАШИЯТ ФОРУМ и на хората, които имат нужда от него!
Дадох и мнение по въпроса на Милена!
Направих и безуспешен опит да помиря колегите си тук!
Но....
Но ще кажа още нещо!!!
Скъпи колеги! Ние преди всичко сме ЮРИСТИ! Тук не са само адвотати и юрисконсулти! Между нас има и съдии, прокурори, следователи и дознатели! Те всичките са колеги-юристи! НИЕ СМЕ ЕДНО ЦЯЛО и е обидно, когато се четат такива квалификации от колега за колега!
Това е НАШИЯТ ФОРУМ и на хората, които имат нужда от него!
- mishoni
- Младши потребител
Мишони, на пълно съм съгласна с теб, но ми писна, когато колегата бърка и това и го обясняват пишещите тук, тези други да сме некадърни, писна ми и когато има достатачно изчерпателен отговор, тя да го "пренаписва" :) Иначе нищо лично!
Ти никакъв не се обаждаш за биричка ей :)
Ти никакъв не се обаждаш за биричка ей :)
- Гери
я почакай малко ,не съм аз тая която е объркарла нещо си ТИ СИ и много добре го знаеш ,ти си тая която надроби кашата , не прехвърляй върху мен топката ЯСНА ЛИ СЪМ
ако си мислиш че с удари под кръста ще постигнеш нещо няма да стане ,много ясно ти го написах ,че за мен си слаб играч
намерил се кой да ме учи на колегиалност боже опази
ако си мислиш че с удари под кръста ще постигнеш нещо няма да стане ,много ясно ти го написах ,че за мен си слаб играч
намерил се кой да ме учи на колегиалност боже опази
- donna 2
Eхо диър, аз само ти цитирах Кожухаров, защото явно не си го беше чела, каква неблагодарност само аз те улесних като т преписах цяла страница от него, а ти?, също и ГПК ти пестнах, но и твоето явно е различно от обнародваното в ДВ! Каша няма просто си голяма сладурана като сбъркаш, другите са ти виновни, той и Мъжът беше слаб играч, и аз... абе вобще, какви сме и ние... ти къде съкровище се буташ в "А" група само не разбрах :)
- Гери
по въпроса за заема за послужване аз си имам свое становище и аз не съм длъжна да се съобразявам с общо приетите в литературата, никой не те е карал да преписваш тук Кожухаров проблема си е твой ,все пак като си го отворила дай боже да си научила нещо
а специално по темата тук ,че сгази лука така си е ,не е задължително едно психично болно лице да е поставено под запрещение , дали е дееспособно или не към даден момент има начин да се докаже , още по вече ако се води на Учет към някой психо диспансер /тук няма да има никакъв проблем с доказването /
по въпроса има литература ако те интерусува мога да ти я цитирам ,ама нали ти всичко ЗНАЕШ щото си група А , само дето не разбрах след като си там тая група от зад напред ли започва , защото за мен лично си слаб играч колко пъти да ти го казвам , допълнително съответните психо болести би следвало да си ги учила и по наказателно право ........предполагам само /ама май не си /
а специално по темата тук ,че сгази лука така си е ,не е задължително едно психично болно лице да е поставено под запрещение , дали е дееспособно или не към даден момент има начин да се докаже , още по вече ако се води на Учет към някой психо диспансер /тук няма да има никакъв проблем с доказването /
по въпроса има литература ако те интерусува мога да ти я цитирам ,ама нали ти всичко ЗНАЕШ щото си група А , само дето не разбрах след като си там тая група от зад напред ли започва , защото за мен лично си слаб играч колко пъти да ти го казвам , допълнително съответните психо болести би следвало да си ги учила и по наказателно право ........предполагам само /ама май не си /
- donna
- Старши потребител
Съм душицо съм, ама никой не те е питал води ли се на отчет или не, а дали има вариант за развод без произнасяне по въпроса за вината. Отговора е прост - ДА, и никой не го интересува повече кое, как и защо! Чети диър, чети нали си силна играчка :))) обаче май ти се плачка :) Не споделяш Кожухаров, чудесно, но ти и Сталев отрече и ГПК също!
[%sig%]
[%sig%]
- gery
- Потребител
ами ако не се води на Учет как ще разбереш ,че е психично болен ,а от там и всички други последици свързани с развода
жената е казала че съпругът е психично болен , тя сама няма да поставя диагноза
трябва да понаучиш много неща определено
жената е казала че съпругът е психично болен , тя сама няма да поставя диагноза
трябва да понаучиш много неща определено
- donna
- Старши потребител
Е още веднъж се разбра, че ти с клиенти по бракоразводни дела не си се срещала :)
И моя бившичкият според мен се водеше психично болен, но не беше на отчет!
И моя бившичкият според мен се водеше психично болен, но не беше на отчет!
- Гери
Скъпи колежки, дали се води на отчет или не няма никакво значение. най-вероятно човека е преглеждан от специалист и си има лекуващ лекар, който би могъл да му издаде епикриза, в която да е описано заболяването, проявите и т.н. Пък нищо не пречи в съдебно заседание да заявят, че не желаят съда да се произнася по въпроса с вината. Доколкото разбрах жената е склонна на отстъпки - за издръжката на децата , нямат общи имущество , не виждам защо толкова се палите.
- рери
първо понятието е учет ,а не отчет - това е понятие от психиятрията
второ не се водят на учет различните видове неврози ,психични разстройства и психопатията с едно изключение -тежките форми , лице което страда от тях не го водят за психично болен по принцип се лекуват /къде с медикаменти ,къде с терапия /, а доколкото разбирам случая не е такъв защото съпругът и страда от психично заболяване , най честото което се среща е -шизафрения или циклофрения има и други
лицата които се водят на учет следва да се явяат на определени дати на преглед с оглед да бъде определено състоянието им /разбира се не могат да бъдат задължени да се явят/
второ не се водят на учет различните видове неврози ,психични разстройства и психопатията с едно изключение -тежките форми , лице което страда от тях не го водят за психично болен по принцип се лекуват /къде с медикаменти ,къде с терапия /, а доколкото разбирам случая не е такъв защото съпругът и страда от психично заболяване , най честото което се среща е -шизафрения или циклофрения има и други
лицата които се водят на учет следва да се явяат на определени дати на преглед с оглед да бъде определено състоянието им /разбира се не могат да бъдат задължени да се явят/
- donna 2
Дълбахте толкова много в тази тема , а въобще има ли сте възможност да сте близко до психично болен и реална представа какво означава всичко това и какви последици може да има за неговите близки и тези които така или иначе са .....................................
- 5656565
37 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
|
|