Здравейте,
Преди няколко години се разведох с мъжа ми. Апартаментът, придобит по време на брака, бе поделен на половина между енго и мен. За съжаление, бившият ми съпруг е човек, с когото не може да се разговаря нормално. както и изобщо да се разговаря, защото той отбягва срещите.
Досега никой не живееше в апартамента. Доакто днес не разбрах, че той не само се е нанесал в него, но и е сменил бравада, за д ане влизам аз. Според документите от развода, аз имам право на половината.
Какви правни стъпки трябва да предприема?
- Дата и час: 23 Ное 2024, 05:35 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
нарушаване на бракоразводнотото споразумение
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
Re: нарушаване на бракоразводнотото споразумение
Ше го съдите за самооправство.Приложете споразумението кото доказателство.
- leader.poli
- Младши потребител
Напишете жалба до прокуратурата и приложете заверен препис от Решението на съда /то естествено съдържа споразумението/ и едновременно с това се обърнете към адвокат, за да предприеме необходимите мерки по гражданския закон.
- shveda
- Потребител
Обикновено в такива случаи се отправя нотариална покан да заплати обезщетение за използване на вашата половина от апартамента и в последствие си водиш дело с което да го осъдиш да ти заплати за периода до завеждане на исковата молба, а така също и за в бъдеще да ти заплаща наем.
- SLU4
4 мнения
• Страница 1 от 1
|
|