начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Отпуск за гледане на дете в чужбина

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Отпуск за гледане на дете в чужбина

Мнениеот костова » 18 Ное 2004, 16:35

Синът ми ще има дете/ живот и здраве/ от българка с която има сключен брак в чужбина и в момента живеят там.Мога ли аз да ползвам отпуск за отглеждане на детето .Имам сключен трудов договор и се осигурявам на всички основания
костова

Re: Отпуск за гледане на дете в чужбина

Мнениеот донна2 » 18 Ное 2004, 17:00

абе хора от къде ви идват наум такива неща

нямате право на никакъв отпуск за отглеждане на малко дете , снаха ви е в чужбина и да работи там отношенията и са със чужд работодел/нито пък е изпратена от български работодател в чужбина и т.н. / тоест няма право на отпуск по чл.164 от КТ ,КТ урежда отношенията у нас на наша територия ,а не в чубина .
донна2

Мнениеот monteskio » 19 Ное 2004, 19:29

Браво Донна2.Перфектен отговор. Поздравявам те!

MONTESKIO
monteskio
Активен потребител

Мнениеот ippon » 20 Ное 2004, 20:37

Да!- на отовора на Дона.
ippon
Потребител

Назад към Семейни казуси