Разведен съм от седем години с първата си съпруга. Сега имам втори брак и дете от него. Жена ми от първия брк живее в гермнаия а аз плащам издръжка за сина ми от същия този 1 брак в размер на 60 лв. Сега съм безработен. А размерът на издръжката за сина ми е твърде голяма. От една страна закона ме запла6ва със затвор ако не я плащам, а отдруга трябва да си гледам детето от втория брак и да си плащам режиини. А сина ми от първия брак живее в германия и няма финансови проблеми. Мога ли да намаля размера на тази издръжка и закона пази ли ме като съм безработен и нямам доходи да се издържам сам. Благодаря
ви. Просто нямам пари за адвокат. За съжаление
- Дата и час: 26 Ное 2024, 15:22 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Издръжка
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Издръжка
можете да поискате от съда да преразгледа размера на издръжката поради промените в обстоятелствата които изтъквате.
-
Anastassia.Terzieva - Потребител
Истината е, че ако сте работоспособен сте длъжен да издържате детето си и дължите издръжка независимо от факта, че не работите.
- Гери
Моето мнение е като на Анастасия Терзиева. Може да искате намаляване на издръжката, поради новонастъпили обстоятелства и да поискате от съда да преразгледа размера и . Но и Гери е права-трябва да се плаща, щом сте работоспособен.
- milrad
- Младши потребител
4 мнения
• Страница 1 от 1
|
|