начало

Цвета Желязкова е новият председател на окръжния съд във Варна Цвета Желязкова е новият председател на окръжния съд във Варна

Kak da postypq pri nova podobna sityaciq....

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Kak da postypq pri nova podobna sityaciq....

Мнениеот gostenka » 26 Авг 2005, 03:02

Zdraveite jiveq s majat mi ot shest godini imame momichence na 4 g.Prez tezi godini se e slychvalo dosta chesto da si pozvolqva da me ydrq i tormozi psihicheski i fizicheski,vapreki che mnogo chesto mi kazva che me obichal.Posledniq pyt zaradi nishto bykvalno,me bi na avtobysna spirka blizo do mqstoto kadeto jiveeh predi,i az yplashena izbqgah i se vyrnah pri maika mi (tam bqhme ostavili deteto tyi kato bqhme na gosti)no toi me beshe izprevaril i q beshe vzel.Reshih tova da e za posledno ,ne mogeh da tyrpq poveche grybiqnskite my istorii i reshih da se razvegdame.Vednaga se obyrnah kym Agenciqtq za zakrila na deteto i pysnah signal zatova che toi nee dobre psihicheski i che malkata ne trqbva da jivee pri nego(naistina ponqkoga si mislq che e taka ,taka kakto izbqgah ot spirkata s tezi drehi na gyrba si ,bez toi da mi pozvoli da vlqza v kyshtata da si vzema ostanalite ...) zaplashi me che nikoga nqma da vidq deteto poveche i che shte zapali apartamenta v koito sme s maika mi.Vapreki che se vyrnah pri nego (veche pochti mesec)prosto iskam tochno da znam kakyv e nachina po koito moga da iziskam neshto kato zapoved toi da ne me dokosva poveche nasilstveno tyi kato sym chyvala che moga da go dam na prokyror i pri nqkolko takiva slychaq se vzimat tegki nakazaniq sprqmo nasilnika ,vqrno li e tova .I imam li pravo pri pologenie che toi otkacha na periodi da iziskam ot psihiatri da go pregledat i ako ystanovqt che toi ne e dobre psihicheski avtomatichno roditelskite prava da mi se prehvyrlqt na men...Molq pomognete !!!!!Blagodarq predvaritelno.
gostenka

Мнениеот Гост » 26 Авг 2005, 10:06

обърнете се към адвокат и се разведете,ще ви съсипи живота!
Гост

Всъщност...

Мнениеот gery » 26 Авг 2005, 12:34

... това по един или друг начин трябва да престане. Съветвам ви да си вадите медицинско, всеки пък, когато той упражни физическо насилие спрямо вас. Разбирам, че сте подложена и на психически тормоз. Хубаво е да имате и свидетели, по-добре да са различни от майка ви. Има закон за защита срещу домашното насилие, според мен обаче съда започна с една порочна практика, като мотивира отказа си, че в едномесечния срок, в който се разглежда производството насилника не е упражнил насилие и едва ли не приема, че случая е инцидентен. Т.е. закона е неефективен (до този момент). Може да пуснете и жалба до съответното РПУ (пак според закона за защита срещу домашно насилие, ако има непосредствена опасност за живота ви органите на реда са длъжни да ви окажат съдействие - друг е въпроса, че явно не са чували за закона).
И наистина най-добре е да започнете бракоразводно дело. После може да помислите дори и за лишаване от родителски права, разбира се ако са налице предпоставки за това.
Желая ви късмет!
gery
Потребител

Назад към Семейни казуси