начало

Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ

помогнете

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

помогнете

Мнениеот анонимен » 06 Сеп 2005, 17:00

хайде да поговорим за казусите, очаквам Вашите мнения и разсъждения по тях.
анонимен

Мнениеот Гост » 06 Сеп 2005, 17:13

"Мъж отива на лекар с оплакване от сърбеж на оная работа. Докторът го пита за сексуалния му живот и той обяснява:
- Сутрин, като се събудя ......... жената. После отивам да тичам в парка. Там тича комшийката Иванова. Нея я ......... на открито. След това в службата ......... секретарката, след обед наминавам в склада. Склададжийката Стоянова е страшна пичка, и нея я ..........
След работа разхождам кучето в градинката. Там си разхожда кучето и Стоянка. Нея също я ......... в храстите. После се прибирам и преди вечеря ......... пак жената, а след вечеря за изразходване на калориите отново правим секс. Обаче, да ти кажа докторе... все си мисля че оная работа ме сърби от чикиите."

Колега Анонимен,дайте правна квалификация..
Гост

Мнениеот анонимен » 06 Сеп 2005, 17:19

правната квалификация е ПУТКОДЕРАЧЕСТВО
анонимен

Мнениеот Гост » 06 Сеп 2005, 17:21

Вие сте велик юрист,Анонимен.
Моите уважения.
Гост

Мнениеот анонимен » 06 Сеп 2005, 17:33

Много Ви благодаря:)))))) Винаги съм готов да помогна с компетентен отговор по всеки зададен въпрос
анонимен

Мнениеот Гост » 06 Сеп 2005, 17:38

Както казах-моите уважения,
но според вас възможно ли е да се касае за Престъпление против човечеството-с оглед " похабяването" на ...
Гост

Назад към Семейни казуси