- Дата и час: 26 Ное 2024, 21:44 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Искам да разбера за родителите си!!!
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
50 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
uj iskashe da rasberesh sa roditelite ti ,a sega ne te interesuva.dosta si neorentirana.Ti samata ne snaesh kakvo iskash.Spasiavai se sama. Ti si s slaboharakterna lichnost koiato ne jelae da pogledne istinata v ochite.Lichno as sam osinovila dete sa koeto snam koia e maikata i ako to iska kontakt s neia ,shte go ima .As ne se pritesniavam ot takiva neshta.Snam sashto che deteto shte ozeni i tova koeto sam napravila sa nego i niama da me sapomni s losho,kakto i ne bih govorila loshi neshta sreshtu maika mu.
- heera
Не съм със слаб характер.Не ме познавате,за да си правите подобни заключения.Пуснах Ви тема и Вие си мислите,че едва ли не съм някоя отчаяна глупачка.Това,че сте осиновили дете Ви прави чест.Не всеки може да го направи.Аз самата много пъти съм се замисляла как бих се чувствала в подобна ситуация.Не че съм се отказала да намеря родителите си,но съгласете се,че това не трябва да се превръща в самоцел.Някой от хората ми напомниха това и на тях -благодаря.Не е нужно да се обиждаме на "слабохарактерни","егоистични" и др.
- Eвгения
nali pisa che niama da ia darsish maika si, nali uj si vsela reshenie.posle pishesh che ne si se otkasala da ia tarsish. Ti nesnaesh kakvo iskash.Slaboharakterna si i se vliiaesh ot mnenieto na drugi hora.Po dobre ostavi jenata namira- biologichnata ti maikai,che kato nauchi kolko si glupava...
- leila
Евгения, явно темата Ви предизвика изблици на голямата простотия и злоба. Аз съм тази, която Ви пожела щастие и т.к.съм по-голяма от Вас, но не бих си позволила да Ви поучавам- просто Ви желая да не им обръщате внимание..... Явно пишещите обидите са със гузна ссъвест!Евгения написа:Благодаря!Решението вече съм го взела.Защо и как една жена може да изостави детето си е въпрос на личен избор.Аз продължавам напред и в момента по-важна е личната ми реализация и отглеждането на моето дете.А тази,която ме е изоставила, оставям да се самоизяжда от мисълта какво е загубила и къде е сгрешила в живота си.
- адвокатката
Евгения, явно темата Ви предизвика изблици на голямата простотия и злоба. Аз съм тази, която Ви пожела щастие и т.к.съм по-голяма от Вас, но не бих си позволила да Ви поучавам- просто Ви желая да не им обръщате внимание..... Явно пишещите обидите са със гузна ссъвест!Евгения написа:Благодаря!Решението вече съм го взела.Защо и как една жена може да изостави детето си е въпрос на личен избор.Аз продължавам напред и в момента по-важна е личната ми реализация и отглеждането на моето дете.А тази,която ме е изоставила, оставям да се самоизяжда от мисълта какво е загубила и къде е сгрешила в живота си.
- адвокатката
Евгния написа:Глупава си ти,че като Ви се пусне някоя тема се правите на много хитри,а аз пък Ви чета глупостите,когато няма какво да правя.И се научете да пишете правилно!
Koi se pravi na hitar,che koe e hitroto ne mojah da rasbera. Koi pishe greshno? Ti si greshkata tuk. Procheti si otgovorite i shte rasberesh....
- ........
Скъпа Евгения - аз не съм тази, която да ти каже как да живееш живота си, нито какво да правиш.Мога само да ти предам нещо от себе си, което сигурна съм си чувала много пъти, но едва ли си се парила от това, а аз съм.Онова, което искам да ти кажа е да не ровиш в миналото, защото няма смисъл - живота ни е тук и сега и никога няма да сме щастливи, докато не осъзнаем това и не се наслаждаваме на всеки миг, защото Той - Живота е ужасно кратък и не трябва да го пропиляваме.Бъдещето е имагинерно понятие, а миналото нещо, което някога е било твой живот и никога няма да се върне.Ако сега, живота ти е предложил нещо истинско и неповторимо - грабни го и не се обръщай назад, защото утре може да е късно и непоправимо.Разбира се, ти ще постъпиш така както си решиш сама - аз само си позволих да споделя.Желая ти успех, каквото и да решиш.
- sleng.
- Нов потребител
sleng. написа:Скъпа Евгения - аз не съм тази, която да ти каже как да живееш живота си, нито какво да правиш.Мога само да ти предам нещо от себе си, което сигурна съм си чувала много пъти, но едва ли си се парила от това, а аз съм.Онова, което искам да ти кажа е да не ровиш в миналото, защото няма смисъл - живота ни е тук и сега и никога няма да сме щастливи, докато не осъзнаем това и не се наслаждаваме на всеки миг, защото Той - Живота е ужасно кратък и не трябва да го пропиляваме.Бъдещето е имагинерно понятие, а миналото нещо, което някога е било твой живот и никога няма да се върне.Ако сега, живота ти е предложил нещо истинско и неповторимо - грабни го и не се обръщай назад, защото утре може да е късно и непоправимо.Разбира се, ти ще постъпиш така както си решиш сама - аз само си позволих да споделя.Желая ти успех, каквото и да решиш.
Благодаря Ви от сърце! Съвета Ви е многозначителен за мен.Желая и на Вас много щастие и късмет.
- Гост
50 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
|
|