начало

Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ

Свидетелство за брак

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Свидетелство за брак

Мнениеот Фреди » 07 Окт 2005, 14:43

Трябва да предоставя пред университета копие на свидетелство, че съм сключил брак... (на което те няма да проверяват валидността) ... За това ми е необходима някаква бланка, или сканирано истинско такова - да видя как се прави/попълва и съответно какъв е печата...

Евентуално от къде мога да закупя такава бланка, както и ако мога да купя - разяснения за попълването и ...

Блгагодаря
Фреди

Мнениеот Гост » 07 Окт 2005, 14:52

Не мога да разбера в затвора ли ти се ходи или да?
Не се продават бланки за такова нещолИздават ги общинските служби ГРАО по местосключване на гражданския брак и са с поредни номера като банкнотите. Не бъди сигурен, че няма да бъде проверено свидетелството, а и едва ли има служител в администрацията, който ще си сложи главата в торбата, за да ти предостави бланката. Никой няма да се съгласи да лежи в затвора вместо или заедно с теб моето дете.
Гост

Мнениеот Гост » 07 Окт 2005, 16:39

Бланката се взима от служба ГРАО. Таксата за свидетелството не е голяма, така че не виждам какъв ти е проблема
Гост

Мнениеот Гост » 07 Окт 2005, 17:59

проблема е, че аз не искам да се женя - просто ми трябва такова свидетелство...

колко е таксата
Гост

Мнениеот галина » 07 Окт 2005, 19:23

Абе,Фреди,ти си бил голям глупак!Да не си мислиш,че номерът ти може да мине!? :lol: :lol: :lol:
галина

Мнениеот Гост » 08 Окт 2005, 00:59

какви са последствията ако не мине...

по принцип имам човек там, на който съм платил... така че смятам, че ще мине...

а ако към личните мнения добавите и професионална помощ ще е чудесно
Гост

Re: Свидетелство за брак

Мнениеот Гост » 08 Окт 2005, 08:11

И от кога университетите се интересуват от гражданското състояние на студентите ..........да не би да дават по-хубави стаи на семейни в общежитията или поради факта ,че си се излъгал да се жениш ще получиш стипендия .
Абе Ферди,ами нали като ще проверят валидността ще се обадят в служба ГРАО.
Това трябва да е един от бисерите ,които последно време се нароиха във форума .

Форума много отдавна се напълни със шкарт.
Гост

Re: Свидетелство за брак

Мнениеот Гост » 08 Окт 2005, 08:35

Ферди ,коя ще е булката и свидетелите ,те имат ЕГН бе мамина душицо и лесно може да се провери дали ЕГН е валидно .
Гост

Мнениеот Гост » 08 Окт 2005, 09:26

А акт за раждане на "децата ти" не искат ли? Знаем, че всичко е възможно да се плати, но ако стане на печено какво ще правиш? Едва ли можеш да се позовеш на това ,че си платил на някой :shock:
Гост

Назад към Семейни казуси