начало

Цвета Желязкова е новият председател на окръжния съд във Варна Цвета Желязкова е новият председател на окръжния съд във Варна

Бракък е вреден

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Бракък е вреден

Мнениеот адвокат » 10 Мар 2004, 11:13

Е, тоя не е бил много умен, децата са му от комшията , който е патил и е разведен......
адвокат

Мнениеот гений 75 » 10 Мар 2004, 18:16

Абсолюно съм солидарна с мнението на адвокат.
гений 75

Мнениеот aledar » 11 Мар 2004, 15:29

А децата? Не би ми харесало непълнолетната ми дъщеря да има много бащи. Или да престанем да се размножаваме?
aledar
Нов потребител

Мнениеот @ flash » 11 Мар 2004, 16:18

Последното изказване /на aledar/, без да се извинявам за израза, е БЕЗУМНО ТЪПО!!! Първо, ако ти самата смяташ, че дъщеря ти има много бащи, бракът не е никаква пречка за това. Второ, собственият ми син, носещ името на баща си, повярвай, ни най-малко не се интересува имаме ли сключен брак с баща му или не. Трето, смея да твърдя, че баща му му е много повече баща от много бащи, чиито деца са родени "законно". И четвърто - размножаването има още по-малко общо с брака от всичко дотук.
@ flash

Мнениеот Imperato » 12 Мар 2004, 11:28

Правилно Флаш!!
Imperato

Мнениеот ka » 12 Мар 2004, 13:45

имам въпрос, щом толкова е вреден брака, защо човечеството преди нас го е измислило, само за да уреди имуществените отношения между двама души или за да уреди въпроса с децата? Според мен - не само за това! Мисля, че е естествено при една развиваща се връзка да се стигне до брак. По този начин двама души представят себе си като цяло пред света. Но ако не са двете половини на цялото, съм съгласна, че не трябва да сключват брак, защото такъв брак би бил "бременен" с развод.
ka
Младши потребител

Мнениеот psavova » 12 Мар 2004, 14:48

Moje i da ima vredni posleditci, no e nepredvidimo.
Nazovete neshto, koeto sys sigurnost moje da se kaje , che e polezno!
psavova
Младши потребител

Мнениеот Оги-доги » 12 Мар 2004, 15:19

Да, има неща, които със сигурност са доказано полезни!
Едно от тях е намаляването на количеството приета храна - по-малкото калории, въглехидрати и мазнини ще удължат живота ви в сравнение с това, ако плюскате по-много. Това е доказано от английски учени с лабораторни опити с мишки!
Другото, което е доказано полезно е половото въздържание, но ако пък не можете да се удържате - омъжете се.
Оги-доги

Мнениеот топадвокат » 12 Мар 2004, 16:03

Стига бе, за пръв път чувам, че половото въздържание било полезно... ти виждал ли си на живо стара мома?
топадвокат

Мнениеот Оги-доги » 12 Мар 2004, 16:21

Половото въздържание е полезно, поради няколко причини, но ето някои от тях:
с всяка една еякулация мъжа се изчерпва от съдържание, намаляма жизнената му сила и той остарява по-бързо;
много са случаите в които по-възрастнички мъже от многото емоции в леглото са умирали от сърдечен удар именно тях;
многото секс води до повишен риск от проблеми с простатата на стари години.
Оги-доги

Мнениеот octavius » 13 Мар 2004, 13:33

Бракът е полезен най-вече за адвокатте по бракоразводни дела.
Аз лично няма пък да им дам хляб! : - )))
octavius
Потребител

Мнениеот Imperato » 15 Мар 2004, 11:37

От всички сериозни неща, бракът е най-смешното.
Imperato

Мнениеот Imperato » 15 Мар 2004, 11:39

Срещат се двама приятели. Първият казва: направих вече първата кръч към развода.Вторият: да не би са се развеждаш.?Не бе, ожених се.
Imperato

Мнениеот Imperato » 15 Мар 2004, 11:41

От просатата страдат обикновено "чукачите"...
Imperato

Мнениеот Imperato » 15 Мар 2004, 11:43

Абсолютно вярно. Следователно, след като адвокатите не женят хората, не бива и да ги развеждат.Развода трябва да се уреди по по-лека процедура, административна.
Imperato

Мнениеот Banditko » 23 Мар 2004, 21:16

ami togava kato svarshish s priatelkata si mojesh da me preporachash i mi se obadi da te otsramia :-)
Banditko

Мнениеот nenene » 23 Мар 2004, 21:30

Защо брачния договор е доживотен?Вярно ,че е с право на обжалване,но защо няма брачни договори за определено време?И вълкът сит и агнето цяло и адвокати без работа...
nenene

Мнениеот топадвокат » 24 Мар 2004, 14:33

точно заради последното :-)))
топадвокат

Мнениеот nenene » 24 Мар 2004, 20:16

ами ,открии си служба по вписване/регистрация/ на брачни договори ,тогава и почерката е по-голама
nenene

Мнениеот Imperator » 25 Мар 2004, 12:25

Ако бракът беше важно нещо, днес щяхме да казваме баба господка наравно с дядо господ!Явно господ няма съпруга!
Imperator
Потребител

ПредишнаСледваща

Назад към Семейни казуси