- Дата и час: 23 Ное 2024, 01:50 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Бракък е вреден
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
Re: Бракък е вреден
На теб май не ти се работи по СК. Да не си попрекалил с някое бракоразводно? Иначе, наистина е вреден - когато ти се кръшка...
- Христова
Yes!
Така ами, само мъже трябва да решават за пожарната, полицията и др. Кво е тва, жени да се бъркат в държавните работи! Да си гледат възпроизводството! ;-) ;-)
- Койчо от Конаре
Бракък е вреден не е вреден, а хубав, защото...
...има кой да ти готви, чисти, пере и глади. Удобно е и когато го закъсаш откъм тънката част, винаги имаш подръка нещо за утеха :)
Ако си ядосан има кого да набиеш и напсуваш, абе отвсякъде погледнато е удобно...пък ако има и зестра направо се женя , а вие си разправяйте колкото си щете че бракът бил вреден.
Ако си ядосан има кого да набиеш и напсуваш, абе отвсякъде погледнато е удобно...пък ако има и зестра направо се женя , а вие си разправяйте колкото си щете че бракът бил вреден.
- Toshko
Re: Yes!
такъв като тебе мога да сложа на място от раз , възпроизводството да си го гледаш ти , ти да не идваш от средновековието , за твое сведение една жена се оправя с живота много по-добре от един мъж това следва да ти е ясно ,ако не толкова по -зле щото ще трябва да се уверяваш тепърва Койчо от Конаре написа:
>
> Така ами, само мъже трябва да решават за пожарната, полицията
> и др. Кво е тва, жени да се бъркат в държавните работи! Да си
> гледат възпроизводството! ;-) ;-)
>
> Така ами, само мъже трябва да решават за пожарната, полицията
> и др. Кво е тва, жени да се бъркат в държавните работи! Да си
> гледат възпроизводството! ;-) ;-)
- donna2
- Потребител
Re: Бракък е вреден не е вреден, а хубав, защото...
Toshko написа:
>
> ...има кой да ти готви, чисти, пере и глади. Удобно е и
> когато го закъсаш откъм тънката част, винаги имаш подръка
> нещо за утеха :)
> Ако си ядосан има кого да набиеш и напсуваш, абе отвсякъде
> погледнато е удобно...пък ако има и зестра направо се женя ,
> а вие си разправяйте колкото си щете че бракът бил вреден
такъв като тебе го лекувам по следния начин - връчвам ти тенджерите , докарвам те до положение винаги да си ми под ръка , ако много знаеш и се опъваш лоша щото мога да те набия ако искам ,тебе ако не те е срам иди се оплаквай ,че те е натупала жена ти , ако имаш имоти и пари и положение идеално , пък после разказправяйте че брака е вреден
и най -важното една жена винаги може по-вече от един мъж
>
> ...има кой да ти готви, чисти, пере и глади. Удобно е и
> когато го закъсаш откъм тънката част, винаги имаш подръка
> нещо за утеха :)
> Ако си ядосан има кого да набиеш и напсуваш, абе отвсякъде
> погледнато е удобно...пък ако има и зестра направо се женя ,
> а вие си разправяйте колкото си щете че бракът бил вреден
такъв като тебе го лекувам по следния начин - връчвам ти тенджерите , докарвам те до положение винаги да си ми под ръка , ако много знаеш и се опъваш лоша щото мога да те набия ако искам ,тебе ако не те е срам иди се оплаквай ,че те е натупала жена ти , ако имаш имоти и пари и положение идеално , пък после разказправяйте че брака е вреден
и най -важното една жена винаги може по-вече от един мъж
- donna2
- Потребител
Абе младоци,Вие правите ли разлика между съпруга ,любовница,домашна помощница и боксова круша?Приликата е очевидна-всичките са от женски род.Само успелите да открият разликите и да не ги смесват могат да се надяват на щастлив брак.Бракът е за истински мъже,които си вярват че могат и успяват да се докажат.Жените пък, които са избрани за съпруги е нужно да са го зслужили.Безплатен обяд няма.Тези които са осъзнали ,че не могат да носят отговорност или крият други свои слабости се оправдават с "брака е вреден".На крива ракета -космоса и пречи.
- nenene
Тошко, знаеш ли онзи ден един такъв като тебе какво вечеря? Кренвирш с хляб. Защото имаше много за пране, за гладене, за готвене и голяма уста. Работата е там, че жената/ако уважава себе си/ може да си смени крушката и спуканата гума, а това, което мъжът /средностатистическият/ е сготвил, най-често идва да му каже, че гладен ще си умре, докато се опитва да направи един правилен ръб на отдавна непрания панталон, а вместо това залепя ютията на него. Иначе без маже не може, признавам си.
- Христова
ЕЕЕ, защо си го оставила само на хляб и кренвирши? :)
Любовта на мъжа минава през стомаха му!! Не знаеш ли, че именно така се развалят семейства и той ще вземе да си хване любовница :)
Но още повече се кефя (ама от страшно много!!!!), че се "хванахте" и възприехте мнението ми насериозно... :)
реших да ви провокирам, но не съм доволен, че само две ми отговорихте!!!!
Любовта на мъжа минава през стомаха му!! Не знаеш ли, че именно така се развалят семейства и той ще вземе да си хване любовница :)
Но още повече се кефя (ама от страшно много!!!!), че се "хванахте" и възприехте мнението ми насериозно... :)
реших да ви провокирам, но не съм доволен, че само две ми отговорихте!!!!
- Toshko
Тошко,
Крив ракети до сега е нямало нейде. Ама има други криви неща, ти си знаеш какви.
Крив ракети до сега е нямало нейде. Ама има други криви неща, ти си знаеш какви.
- Бракът е вреден
Re: Yes!
Донна, много се изсилваш. Ти къде сложи твоят съпруг, на кое място??А сегашното ти гадже къде ще поставиш?
- Бракът е вреден
Браво Христова. !На жените трябва да се даде повече свобода да определят правилата. Те не бива да полагат труд, освен за възпитанието на децата.Така е решил и Господ- мъжът с пот на челото да си изкарва прехраната, а жената да ражда в болки.
- Бракът е вреден
Тошко връчвам ти тигана ютията и пералнята тя поне е авоматик и си в час със всичко , та да видим кой кого
- donna2
- Потребител
Донна, въобще не завиждам на сегашния ти приятел - сигурно никак не му е леко:)
Но ако си сладка и те обичам, ще търпя (поне до известно време, не знам дали завинаги) връчените ми тигани, тенджери и ютии.
Но ако си сладка и те обичам, ще търпя (поне до известно време, не знам дали завинаги) връчените ми тигани, тенджери и ютии.
- Toshko
Не е нужно да съм чувал от мъжете... :-)
Като мъж, мога да ти кажа, че ми е все едно, винаги е добре, виж за жените не мога да гарантирам.. :)))
Всъщност смятам да прочета една статия от последния брой на "Космополитън" - "Тайните на женския оргазъм", току-виж се оказала много полезна... :))
Като мъж, мога да ти кажа, че ми е все едно, винаги е добре, виж за жените не мога да гарантирам.. :)))
Всъщност смятам да прочета една статия от последния брой на "Космополитън" - "Тайните на женския оргазъм", току-виж се оказала много полезна... :))
- Toshko
|
|