- Дата и час: 26 Ное 2024, 21:38 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Kak da postypq pri nova podobna sityaciq....
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
Kak da postypq pri nova podobna sityaciq....
Zdraveite jiveq s majat mi ot shest godini imame momichence na 4 g.Prez tezi godini se e slychvalo dosta chesto da si pozvolqva da me ydrq i tormozi psihicheski i fizicheski,vapreki che mnogo chesto mi kazva che me obichal.Posledniq pyt zaradi nishto bykvalno,me bi na avtobysna spirka blizo do mqstoto kadeto jiveeh predi,i az yplashena izbqgah i se vyrnah pri maika mi (tam bqhme ostavili deteto tyi kato bqhme na gosti)no toi me beshe izprevaril i q beshe vzel.Reshih tova da e za posledno ,ne mogeh da tyrpq poveche grybiqnskite my istorii i reshih da se razvegdame.Vednaga se obyrnah kym Agenciqtq za zakrila na deteto i pysnah signal zatova che toi nee dobre psihicheski i che malkata ne trqbva da jivee pri nego(naistina ponqkoga si mislq che e taka ,taka kakto izbqgah ot spirkata s tezi drehi na gyrba si ,bez toi da mi pozvoli da vlqza v kyshtata da si vzema ostanalite ...) zaplashi me che nikoga nqma da vidq deteto poveche i che shte zapali apartamenta v koito sme s maika mi.Vapreki che se vyrnah pri nego (veche pochti mesec)prosto iskam tochno da znam kakyv e nachina po koito moga da iziskam neshto kato zapoved toi da ne me dokosva poveche nasilstveno tyi kato sym chyvala che moga da go dam na prokyror i pri nqkolko takiva slychaq se vzimat tegki nakazaniq sprqmo nasilnika ,vqrno li e tova .I imam li pravo pri pologenie che toi otkacha na periodi da iziskam ot psihiatri da go pregledat i ako ystanovqt che toi ne e dobre psihicheski avtomatichno roditelskite prava da mi se prehvyrlqt na men...Molq pomognete !!!!!Blagodarq predvaritelno.
- gostenka
Всъщност...
... това по един или друг начин трябва да престане. Съветвам ви да си вадите медицинско, всеки пък, когато той упражни физическо насилие спрямо вас. Разбирам, че сте подложена и на психически тормоз. Хубаво е да имате и свидетели, по-добре да са различни от майка ви. Има закон за защита срещу домашното насилие, според мен обаче съда започна с една порочна практика, като мотивира отказа си, че в едномесечния срок, в който се разглежда производството насилника не е упражнил насилие и едва ли не приема, че случая е инцидентен. Т.е. закона е неефективен (до този момент). Може да пуснете и жалба до съответното РПУ (пак според закона за защита срещу домашно насилие, ако има непосредствена опасност за живота ви органите на реда са длъжни да ви окажат съдействие - друг е въпроса, че явно не са чували за закона).
И наистина най-добре е да започнете бракоразводно дело. После може да помислите дори и за лишаване от родителски права, разбира се ако са налице предпоставки за това.
Желая ви късмет!
И наистина най-добре е да започнете бракоразводно дело. После може да помислите дори и за лишаване от родителски права, разбира се ако са налице предпоставки за това.
Желая ви късмет!
- gery
- Потребител
3 мнения
• Страница 1 от 1
|
|