начало

Цвета Желязкова е новият председател на окръжния съд във Варна Цвета Желязкова е новият председател на окръжния съд във Варна

някой има ли решенията на казусите от изпита за прокурори

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

някой има ли решенията на казусите от изпита за прокурори

Мнениеот гостенка » 05 Сеп 2005, 15:03

има ли някой, решените казуси от изпита за магистрати, по-точно ме интересуват за прокурори и следователи.
гостенка

... принципно...

Мнениеот gery » 06 Сеп 2005, 00:21

Колега, тук е раздел “Семейно право” на форум-а, така че мислите ли, че мястото на темата ви е тук?
gery
Потребител

Мнениеот Гост » 06 Сеп 2005, 01:12

Йо-хо-хо и бутилка ром! Гергана, добре й го каза - ако смесва семейното право със следствието и прокуратурата, то може би е завършила висша математика :?: :!:
Гост

Е моята идея...

Мнениеот gery » 06 Сеп 2005, 01:16

... беше просто да помоля, да не разводняваме "Семейния форум" :mrgreen:
gery
Потребител

Мнениеот Гост » 06 Сеп 2005, 01:22

Цитирам: Ама естествено, че има отговори, скъпи ми колеги и колежки, и те се намират в учебниците и нормативните актове. А ако имате предвид нещо като листовки по темата - напълно сигурен съм, че няма. Успех на конкурсите!
Гост

Назад към Семейни казуси