начало

Цвета Желязкова е новият председател на окръжния съд във Варна Цвета Желязкова е новият председател на окръжния съд във Варна

Търся адвокат за бракоразводно дело!

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Търся адвокат за бракоразводно дело!

Мнениеот Нов » 30 Сеп 2005, 14:12

Моля ви дайте ми координати на добър адвокат по семейно право във Варна. Предварително благодаря!
Нов

Мнениеот Гост » 30 Сеп 2005, 14:21

питай направо - тук са най-добрите адвокати.
Гост

Мнениеот prepatila » 30 Сеп 2005, 14:27

smenih dva advokata dokato nakraq mi preporychaha adv. Balachev. syvsem iskreno ti go preporychvam i az, zashtoto sym mnogo dovolna, vsichko stana mnogo lesno, prosto si vyrshi rabotata,ima dobyr ekip
kantorata mu e na Parijka Komuna 2, Varna uspeh
prepatila

Ре

Мнениеот Нов » 30 Сеп 2005, 14:31

Не се и съмнявам и именно за това се обръщам за помощ, но стана ясно, че споразумение няма да има. Помирителното дело е след два дни и след това ще ми трябва адвокат, който да ме защити. По принцип става въпрос за всичко: родителски права - съпруга ми смята, че тъй като има мнооого по-големи доходи може да претендира за родителските права; издръжка, режим на лични контакти ит.н. В последствие ще трябва и за делби - завела съм делото по чл.99 ал.1
Ако можете да ми препоръчате ваш колега, ще ви бъда много благодарна. roni55@abv.bg Извинете, че не оставих мои координати по-рано.
Нов

Мнениеот Гост » 30 Сеп 2005, 14:45

за многоооооо по-големите доходи - no problem. родителските права не се купуват.
Гост

Мнениеот Нов » 30 Сеп 2005, 15:42

И аз това си казвам, но като ми ги наговорят едни - и той и родителите му и всичката ми увереност отива по дяволите.
Нов

Мнениеот Гост » 30 Сеп 2005, 16:13

не се притеснявайте, минала съм през този ад, като са му големи доходите, ще плаща голяма издръжка...
Гост

za Balachev!

Мнениеот Jimmy » 30 Сеп 2005, 18:54

Toi e civilist, kolkoto az sam trolei! Balachev e nakazatelen advokat!
Jimmy

Назад към Семейни казуси