През май 2002 г. почина баща ми,9 години след смъртта на майка ми.
През същия месец извадих удостоверение за наследници на негово име.Откакто баща ми и майка ми живеят в Дупница в ГРАОН съществуваме вписани само аз и сестра ми.През 1994 година разбрах,че баща ми е живял с друга жена и има други две деца.Дори през 1996 г. се запознах със сина му и общувахме.Баща ми твърдеше,че не е моя работа да се интересувам от тези неща и да си гледам детето.Не знаех други подробности,нито имаше някакви документи.През август 2002 г.сестра,която не познавах,прави промени в ГРАОН,не знам с какъв документ,една година по-късно завежда молба срещу мен при прокурора .Бях следствена 1 година,а сега прокурорът ми предложи споразумение,но аз отказах.Твърдението на мен и адвоката ми е,че факта,че имам биологичните братя и сестри,не води до факта,че те са законни наследници.Какво е вашето мнение?
- Дата и час: 30 Ное 2024, 08:51 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
обвинени по чл.308 и 316 от НК
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
6 мнения
• Страница 1 от 1
Доколкото разбирам срлещу Вас има дело от общ характер за извършено престъпление. От разказа Ви съдя, че Вие не сте знаели за съществуването на другите наследници към момента в който сте представили тоя документ. Което прави несъставомерно деянието в къето сте обвинена. Защото Вие трябва да СЪЗНАВАТЕ неистинността на документа. И това трябва да е видно от доказателствата по делото. Но за подробности може да се говори от човек който познава данните по делото......както и изясняване на фактите за които Ви пита колегата в горния постинг -
- Гост
относно това,което знам за другите две деца
За другите две деца разбрах през 1994 и общувах с брат ми от 1996 до сега.Но това,което съм чувала от различни хора е,че синът е гледан от бабата и дядото и е ставало въпрос за оситовяването му от тях или от една леля.Дъщерята е живяла с втори баща и е търсила наследство от него.Толкова различни неща,от татко едно,от моята сестра друго,от братът други неща,отчасти се припокриват,отчасти различни.Не съм видяла никакви документи и не знаех на какво да вярвам.В крайна сметка от 40 години в ГРАОН съществувахме вписани само две.По-точно не знам дали са наследницирзащото не знам какво се е случило.Сестрата не знам какво име носи,а синът носи фамилията на дядо си.
- авторът на въпроса
допълнителна информация
Обвинена съм по чл.308 и 316 от НК за документно пръстъпление за това,че подавам молба за удостоверение за наследници с името на моята сестра и на мен през май 2002 г.През август същата година непозната сестра променя гражданското състояние и вписва себе си и брат си.До тогава сме вписани само моята сестра и аз като наследници на баща ни в ГРАОН.
- авторът на въпроса
6 мнения
• Страница 1 от 1
|
|