начало

Цвета Желязкова е новият председател на окръжния съд във Варна Цвета Желязкова е новият председател на окръжния съд във Варна

Родителски права

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Родителски права

Мнениеот Хаджиев » 10 Ное 2004, 00:48

Със съпругата ми сме разделени от 4 месеца, имаме дъщеря на 17 месеца. След като напусна семейното жилище съпругата ми взе детето с нея. В началото бяхме в що годе нормални отношения и виждах детето често. Напоследък обаче все по-често получавам откази да вида дъщеря си или пък съпругата ми си измисла причини за да не мога да я вида /или спяла или била болна и т.н/. Мола ви дайте ми някакъв съвет какво да предприема ?
Хаджиев

Re: Родителски права

Мнениеот gery » 10 Ное 2004, 01:10

Съвсем на скоро имах сходен казус, заведохме искова молба, с която поискахме от Районен съд да определи режим на лични отношения на бащата с детето. Приключихме за около 1 месец с делото, издадоха ни и изпълнителен лист и сега таткото няма проблем с виждането и вземането на дечицата.

Късмет!

[%sig%]
gery
Потребител

Назад към Семейни казуси