начало

Съдът върна в ареста актьора Димо Алексиев Съдът върна в ареста актьора Димо Алексиев

Nasledstvo

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Nasledstvo

Мнениеот Kathy » 22 Мар 2003, 23:37

Честита пролет на всички!

Казусът ми е следния:
1. Имаме Баба - наследодател.
2. Син, който е починал преди 10 години.
3. Наследници на починалия син, към момента на откриване на наследството са трите му деца и съпругата му.
Три години след смъртта на сина, съпругата му сключва повторен брак, който е прекратен тази година.

Много ще съм благодарна, ако някой може да ми отговори на следния въпрос: В момента на откриване на наследството на бабата-наследодател наследници са трите деца на сина й,,,,,,,, В случая съпругата има ли право на наследствен дял?

Предварително благодаря!!!!
Kathy

Re: Nasledstvo

Мнениеот kolega » 23 Мар 2003, 01:29

Ako sina e po4inal predi babata - naslednici po pravo na zamestvane sa samo negovite nizhodiashti / decata mu/ saprugata niama dial
kolega

Re: Nasledstvo

Мнениеот Kathy » 23 Мар 2003, 12:18

Ураа!
Най-големи благодарности!
Kathy

Назад към Семейни казуси