начало

Съдът върна в ареста актьора Димо Алексиев Съдът върна в ареста актьора Димо Алексиев

Izlizane na maloletno dete v 4ujbina samo s edinia roditel

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Izlizane na maloletno dete v 4ujbina samo s edinia roditel

Мнениеот Bebe » 16 Май 2003, 20:29

Kakvo triabva da pishe na documenta podpisan ot edinia ot dvamata razvedeni roditeli za da moje drugia da izvede deteto v 4ujbina za isvestno vreme?
Predvaritelno blagodaria
Bebe

Re: Izlizane na maloletno dete v 4ujbina samo s edinia rodit

Мнениеот Jakov » 17 Май 2003, 00:49

Първо за кой от документите става въпрос? След това каква е причината поради която не може да се подпише др. родител или настойник?
Отговорът ми ще бъде неточен поради същите причини и във въпроса.
По преценка на Началник РПУ /което обслужва района/ може да допусне преминаването на границите на РБ.
Jakov
Младши потребител

Мнениеот Bebe » 19 Май 2003, 01:54

IMAM PREDVID DOKUMENTA , KOITO SHTE MI ISKAT NA GRANICATA NA LETISHTE sOFIA PREDI DA SE KA4IM NA SAMOLETA? Kazaha mi , 4e tatkoto triabva da podpishe niakava declaracia, no nezman kakvo triabva da pishe vatre za da moga da izveda deteto za izvestno vreme kogato resha i sam gotova za tova.Znam sashto, 4e tazi Deklaracia triabva da se zaveri notarialo, no predi tova iskam da sam ia napisala.
Predvaruitelno blagodaria!
Bebe

Мнениеот mkoleva » 19 Май 2003, 10:19

notariusa moze da vi ja napi6e. ne struva koi znae kolko
mkoleva
Младши потребител

Назад към Семейни казуси