начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

могат ли да ми вземат детето?

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

могат ли да ми вземат детето?

Мнениеот майка » 10 Май 2004, 14:26

Разведена съм от 6год./имам развод по-взаимно съгласие/,винаги съм мислела,че се разбирам с бившия си съпруг по-отношение на детето,но сега изведнъж ме заплашва,че ще се видим в съда.Моля ви,кажете ми може ли да ми вземе детето?
майка

Re: могат ли да ми вземат детето?

Мнениеот vokil C » 11 Май 2004, 08:05

Ако работите, детето ви посещава детска градина или училище и въобще живее в нормална среда не могат.
vokil C

Мнениеот рери » 11 Май 2004, 09:16

изключително трудно е да се промени режима на упражняване на родителските права, особенно ако са предоставени на майката. Бившия съпруг трябва да докаже или че страдате от психическо разстройство, не може да се грижите за детето, системно го малтретирате или че сте с нисък морал, наркоманка и разни такива много тежки пороци. Но ако всичко е в рамките на нормалното е изключено.
рери

Мнениеот майка » 11 Май 2004, 09:17

Благодаря на всички!
майка

Назад към Семейни казуси