начало

Европрокуратурата прати на съд бизнесмен за опит за измама за 2 млн. евро в Конго Европрокуратурата прати на съд бизнесмен за опит за измама за 2 млн. евро в Конго

Развод

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Развод

Мнениеот darena » 19 Апр 2005, 14:36

Преди осем месеца напуснах съпруга ми след 3 години брак.Взех 3 годишния ми син с мен и се преместихме в жилището на баща ми.Живеем там само двамата.През този период съпругът ми твърдеше че е съгласен на развод по взаимно съгласие.но все отлагаше-нямал финансова възможност.Виждаше се с детето рядко.Даваше ми определена сума всеки месец и има документ за това.Аз поддържам връзка с друг мъж.От известно време съпругът ми твърди че детето получава лошо възпитание следствие присъствието на другия мъж.Това не е вярно.Основанието му е че детето говори вулгарни думи.
Заяви че няма да ми дава издръжка за детето.Не ми даде и нужните документи за подаване на молба за детски.Не иска да се разведем и ме заплаши че ще ми вземе детето.защото растяло в неподходяща среда.Всичките му действия са насочени основно към това да се върна при него.Аз обаче искам официален развод.По време на съвместния ни живот той често имаше връзки с други жени-а сега обвинява мен.
Как мога да получа развод и нужната издръжка без да се оспорват родителските ми права.
darena

Re: Развод

Мнениеот Ч » 19 Апр 2005, 14:40

трудно!!!
Ч

Мнениеот 789 » 19 Апр 2005, 14:48

с адвокат!!!
789

Мнениеот syn4oto » 19 Апр 2005, 14:54

О, да - така е!
syn4oto

Мнениеот 17-Р » 19 Апр 2005, 19:42

Подайте искова молба по чл. 99 от СК. Възможно е да стигнете до споразумение. Явно е обаче, че ще имате нужда от адвокат.
17-Р

Мнениеот Галина » 19 Апр 2005, 20:30

Наемете си адвокат ,за да ви защити интересите !
Галина

Мнениеот darena » 21 Апр 2005, 16:23

...........,blagodaria za otgovora.Iskah edna 4ove6ka gledna to4ka,podkrepena ot znanie,koeto ne pretendiram 4e imam.Pritesneniyata mi biaha naso4eni kam tova,4e 6te se opita da ospori roditelskite mi prava,vazosnova na fakta 4e deteto raste v nepodhodia6ta sreda.S malko pove4e usilia uspiah da otkriya fakta 4e ima dve uslovni prisadi v minaloto i ponastoya6tem otnovo go razsledvat.V kraina smetka koito tarsi-namira.Ve4e sam po-spokoina otnosno fakta koi moze da dokaze 4e 6te dade po-dobro vazpitanie na deteto.Dori po4ti uspiah da go pritisna otnovo za razvod po vzaimno saglasie-kato vklu4ih i tova, 4e niamam nikakvi imu6testveni pretencii.Molia se samo skoro ko6mara da svar6i i da niama nikakvi emozionalni posledstvia varhu psihikata na deteto.
darena

Мнениеот danni » 22 Апр 2005, 02:38

Darena,
Az sushto ne vjarvam sudut da vi otneme rod. prava, kakto i ne vjarvam, che muzhut vi iska deteto. Az veche 9 godini se razpravjam s edin takuv tupanar (bivshijat mi suprug), kojto na sun se vzhivjava v roljata na bashta i se due kato pujak. Deteto mi e veche na 11 g., zhiveem v Canada ot edna godina, bashta i zhivee v Anglia ot 5 godini, ne plashta izdruzhki s razlichni opravdanija - kupil si kola, kupil si kushta, trjabvalo sega da se zapisva na kurs. Dori ne iska da plati 1/3 ot bileta, deteto da si otide do Bulgaria prez tova ljato. No kazva, che e bashtata i toj trjabvalo da kazhe kak tja da si prekara vakancijata. Sledvashtata mi stupka e da mu predlozha da ja vzeme pri nego v London, puk az shte mu platja izdruzhkata ot 15 lv. mesechno (kojato posledno plashtashe) avansovo za cjalata godina. Da vidim kakvi shte gi drunka posle. Bjah krotka s nego, zashtoto iskahme da napusnem stranata, imam si tuk semejstvo sega. No vie, shtom imate vruzka s drug muzh v BG, hich da ne vi miga okoto. Napadajte go tvurdo i NE SE JADOSVAJTE. Toj tova celi - da hvurlja obvinenija, che ne ste dobra majka i da vi tormozi emocionalno. Po tozi nachin omiva sobstvenata si suvest.
........... e prav. Shtom ste gramotna da polzvate internet, mozhete da namerite mnogo informacija on-line. Otnema vreme, no si zasluzhava. Dobre e da potursite advokat, no i vie se samoinformirajte. Govorete samo s informirani hora i zabravete za mahlenskite prikazki. Ima hora, koito si brashtolevjat kakvoto im padne i vmesto da vi pomognat, mogat da vi pobolejat.
USPEH!!!
danni
Младши потребител

Назад към Семейни казуси