- Дата и час: 26 Ное 2024, 19:44 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
не съм получавала издръжка от 4 години, сега я търся
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
6 мнения
• Страница 1 от 1
не съм получавала издръжка от 4 години, сега я търся
От 1996г. съм разведена. От януари 2000г. бившият ми съпруг не е плащал издръжка от 36.00лв. за две деца, които живеят и са присъдени на мен. Сега мога ли да искам увеличение на издръжката и самата издръжка за минало време? В момента съм омъжена , но ми предстои развод.Още не съм подала иск за развод. Мога ли да се справя без адвокат?
- marinanikolova
- Нов потребител
издръжка за минало време може да търсите за 1година преди завеждането на иска. А занапред може да искате увеличение, но трябва да докажете обстоятелствата, които го налагат, макар че обективно е ясно, че едно дете не може да се издържа с 18лв. И накрая, мисля че сама няма да се справите, ще имате нужда от адвокат. Успех
- kalia
- галина
- галина
- галина
Обяснете, моля, какъв е социалния статус на лицето, което Ви дължи издръжка? Работещ, безработен?Има Различни начини да успеете, но всичко зависи от конкретния казус.
- alvisun
- Младши потребител
6 мнения
• Страница 1 от 1
|
|