начало

Цвета Желязкова е новият председател на окръжния съд във Варна Цвета Желязкова е новият председател на окръжния съд във Варна

Imat li savest horata ot Agenziata sa Sakrila na deteto

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Imat li savest horata ot Agenziata sa Sakrila na deteto

Мнениеот Kleopatra » 01 Авг 2005, 20:45

Sdraveite,
pomolih da se isvarshe proverka vav vraska s moeto detete. Nasochiha me kam Sofia kam Otdel Sakrila na deteto.Te ot svoia strana predostaviha sluchaia na horata ot moiat grad i kakto vinagi neveroiatno kakvo sakliuchenie dadoha.Absoliutna laja e vsichko koeto napisaha . Kakvo moga da napravia sled kato horata koito rabotiat tam i ne si varshat rabotata sa koiato sa slojeni,a horata ot Sofia gi podkrepiat. Detstvoto na Moeto dete shte leji na tiahnata savest.Molia vi da me posavetvate na kolko godini triabva da e deteto mi sa da moje da ima advokat koito da go predstavliava i kam kogo triabva da se napishe jalbata sa nehaino otnoshenie na OTDEL "SAKRILA NA DETETO" koito se otnesoha taka ne chestno?
Kleopatra

Мнениеот justine » 01 Авг 2005, 23:59

А Вие напишете все пак нещо по- конкретно!
Иначе, в качеството на законен представител на детето, може да наемате адвокат, който да защитава неговите интереси, но във връзка с какъв проблем?
justine
Потребител

Назад към Семейни казуси