- Дата и час: 23 Ное 2024, 18:04 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Държавни изпити ПРАВО материали, лекции, помагала
|
|
Държавни изпити ПРАВО материали, лекции, помагала
Моля да концентрираме тук само координати и молби за помощ във връзка с подготовката за т.нар. Държавни изпити и за двете фази!
Непосредствено предстоящия изпит по Наказателноправни науки в СУ е на 30 март 2007 г. и съответно устен на 03/04 април 2007 г.
Предстоящия изпит по Публичноправни науки в СУ е на 22 април 2007 г. и съответно устен на 25/26 април 2007 г.
Предварително благодаря на всички, които приемат да изпратят на мен nikko.kaza@gmail.com и всички други желаещи подходящи материали за подготовка!
Непосредствено предстоящия изпит по Наказателноправни науки в СУ е на 30 март 2007 г. и съответно устен на 03/04 април 2007 г.
Предстоящия изпит по Публичноправни науки в СУ е на 22 април 2007 г. и съответно устен на 25/26 април 2007 г.
Предварително благодаря на всички, които приемат да изпратят на мен nikko.kaza@gmail.com и всички други желаещи подходящи материали за подготовка!
- kazakoff
- Нов потребител
Re: Държавни изпити ПРАВО материали, лекции, помагала
Непосредствено предстоящия изпит по Наказателноправни науки в СУ е на[size=18] 30 март 2007 г. и съответно устен на 03/04 април 2007 г
Предварително благодаря на всички, които приемат да изпратят на меn nikolay_kolev82@abv.bg и всички други желаещи подходящи материали за подготовка![/quote]
Предварително благодаря на всички, които приемат да изпратят на меn nikolay_kolev82@abv.bg и всички други желаещи подходящи материали за подготовка![/quote]
- nkolev
- Нов потребител
Имам едни материали, които мисля, че могат да свършат работа - систематизирани - издание, мисля че бяха на ЮЗУ, Христо Вълчев, 2006 г. Разделени са в книжки - за трите изпита - в 1, 2 и 3 книжки. Ако някой се интересува да каже. Сканирани са и преработени в Word.
- nick_fim
- Младши потребител
Колега, nick_fim дали ще може да ми ги изпратите.Аз уча в ЮЗУ, предстоят ми държавни изпити и мисля, че ще ми са от полза. Моят e-mail e restaa@mail.bg
- iviani
- Младши потребител
Колега nick_fim, помагай моля те че ме скъсаха оня ден на първия държавен и сега блъскам нерви да чета за другите. Моля те изпрати ми тия материали, дето ги имаш. 100% ще са ми полезни. Евала бате и благдаря много. маил-а ми е arxitect@mail.bg
- adv_petrov
- Младши потребител
Колега nick_fim ще Ви помоля и аз за въпросните материали на d_d2@abv.bg Благодаря Ви
- d_d2k
- Младши потребител
TRITE KNIJKI NA nick_fim
nick_fim МОЛЯ ТЕ ПРАТИ ГИ И НА МЕН НА E MAIL PPETROV77@ABV.
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!
- astroloy
- Младши потребител
Ако може и на yavbg@abv.bg
eдно копие. Благодаря.
eдно копие. Благодаря.
-
Trapped - Потребител
nick_fim написа:Имам едни материали, които мисля, че могат да свършат работа - систематизирани - издание, мисля че бяха на ЮЗУ, Христо Вълчев, 2006 г. Разделени са в книжки - за трите изпита - в 1, 2 и 3 книжки. Ако някой се интересува да каже. Сканирани са и преработени в Word.
dafincho@mail.bg
tnks
- mypoints
- Потребител
nick_fim ако не е нахално от моя страна може ли да ги пратиш и на мен? БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО buby1@abv.bg
- buby_b
- Нов потребител
advokat_nikolov написа:Ало,от СУ търсете си литература на Вашия си ВУЗ,нали сте много отворени.После ще се биете по гърдите "Ние сме завършили Су"
ЮЗУ "Неофит Рилски" Правно-исторически факултет
Ей, комплексарче скапано , първо се научи да пишеш правилно по форумите, след това не си слагай пред името една все още уважавана в България професия /за която само можеш да мечтаеш!!!/ и не на последно място - престани да се изказваш неподготвен по теми, от които си на светлинни години четене!!!
Като те гледам, че си още в първи курс, на всичкото отгоре и в ЮЗУ, просто се чудя откъде ти идва самочувствието?! Явно доста си драпал за СУ и понеже не си успял да влезеш и на 15-то класиране, а си се домогнал до някакъв измислен ПУЦ и то задочно, сега се опитваш да си избиваш комплексите във форума.
Айде престани вече, че ставаш смешен
Съобразявай се поне малко с това кой си, къде се намираш и с кого общуваш, пък било то и виртуално!
И пак ще повторя - започни първо с българския правопис и граматика, защото когато един ден започнеш да практикуваш, ще бъдеш още по-жалък, отколкото си сега!!!
- bobka
- Младши потребител
Колега nick_fim,моля Ви,изпратете и на мен въпросните лекции:e-mail el2001@abv.bg.Предварително Ви благодаря.
Последна промяна elena_ на 12 Мар 2007, 12:55, променена общо 3 пъти
- elena_
- Младши потребител
bobka написа:advokat_nikolov написа:Ало,от СУ търсете си литература на Вашия си ВУЗ,нали сте много отворени.После ще се биете по гърдите "Ние сме завършили Су"
ЮЗУ "Неофит Рилски" Правно-исторически факултет
Ей, комплексарче скапано , първо се научи да пишеш правилно по форумите, след това не си слагай пред името една все още уважавана в България професия /за която само можеш да мечтаеш!!!/ и не на последно място - престани да се изказваш неподготвен по теми, от които си на светлинни години четене!!!
Като те гледам, че си още в първи курс, на всичкото отгоре и в ЮЗУ, просто се чудя откъде ти идва самочувствието?! Явно доста си драпал за СУ и понеже не си успял да влезеш и на 15-то класиране, а си се домогнал до някакъв измислен ПУЦ и то задочно, сега се опитваш да си избиваш комплексите във форума.
Айде престани вече, че ставаш смешен
Съобразявай се поне малко с това кой си, къде се намираш и с кого общуваш, пък било то и виртуално!
И пак ще повторя - започни първо с българския правопис и граматика, защото когато един ден започнеш да практикуваш, ще бъдеш още по-жалък, отколкото си сега!!!
stilut Vi e obidno prostashki i mislq, che duljite izvinenie na vsichki koito stanaha svideteli na neadekvatnoto Vi povedenie...
- s.lechev
- Младши потребител
Колега nick_fim , бихте ли изпратили и на мен въпросните лекции на e-mail georgy_t@abv.bg
Предварително Ви благодаря.
Предварително Ви благодаря.
- Georgi_T
- Нов потребител
Не ми става ясно
Не ми става ясно едно, тук смятам, че има възпитани хора, а ставаме свидетели на избиване на комплекси.
Засрамете се!!!!!!
Засрамете се!!!!!!
- ganev_d09
- Младши потребител
kolega mnogo 6te mi pomogne6 ako mi pusne6 lekciite po npn 6toto az sm ot Makedoniq i nqmqm absolutno nikakvi materijali za darzavnite!predvaritelno ti blagodarq i rz4itam na teb!
- fashionboy
- Нов потребител
molq kolegata nick_fim
za lekciite po npn,moq mail e tulik1982@yahoo.com
- fashionboy
- Нов потребител
Извинявайте всички - просто бях много зает през уикенда и въобще не съм пускал РС-то.
Довечера ще гледам да пусна, колкото мога и на колкото мога хора (все пак, първия по време е пръв по право ).
Довечера ще гледам да пусна, колкото мога и на колкото мога хора (все пак, първия по време е пръв по право ).
- nick_fim
- Младши потребител
nick_fim написа:Имам едни материали, които мисля, че могат да свършат работа - систематизирани - издание, мисля че бяха на ЮЗУ, Христо Вълчев, 2006 г. Разделени са в книжки - за трите изпита - в 1, 2 и 3 книжки. Ако някой се интересува да каже. Сканирани са и преработени в Word.
Ако може някой и на мене да изпрати тези материали.Много ви благодаря!
julieta_9@abv.bg
Последна промяна julieta_9 на 12 Мар 2007, 18:04, променена общо 1 път
- julieta_9
- Потребител
|
|