начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

HELP

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

HELP

Мнениеот Petar Tomov » 13 Ное 2004, 23:11

здравеите имам следния проблем жена ми заведе дело за развод срещу мен първото дело е насрочено е за 15.12.04г моля ви помогнете ми като ми препоръчате някои много добър адвокат по бракоразводни дела които както ми казаха трябвало съдиите да го познавали като такъв това имало значение и наи вече да може да поеме случая сериозно тъи като делото ще е доста болезнено и оспорвано вклучая и борба за дете пиша тук защото ме посъветваха че вие наи добре познавате колегите си и имате виждане над това всеки как работи съвестно или не
P.S. ako искате може да ми пратите и на i-mail ако все пак мислите че може би ще засегнете някои

БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА ОТДЕЛЕНОТО ВРЕМЕ И ЗА ПОМОЩА ПРЕДВАРИТЕЛНО

petur_tomov@abv.bg
Petar Tomov

Re: HELP

Мнениеот boba » 16 Ное 2004, 09:57

За съжаление, аз не мога да Ви бъда много от полза, но все пак - напишете за кой град става дума, за да могат колегите да се включат.
boba

Мнениеот ti6o » 16 Ное 2004, 15:12

za sofia stava vupros
ti6o

Мнениеот Gosho » 16 Ное 2004, 15:17

Не търсете адвокат по форумите ( подозирам дори, че това е измислена обява). ПОчти всеки втори тук ще препоръча себе си под една или друга форма. Сериозните (!?) бракоразводни адвокати, пък и адвокати в другите сфери нямат време и интерес да пишат по форумите. По-добре попитайте свой познат юрист, който да ви ориентира. Иначе просто си губите времето
Gosho

Мнениеот ti6o » 16 Ное 2004, 17:45

da ama njmam poznati advokati ne objvata ne e izmislena ako vse o6te ima sumnenie
6te si ostavj gsm 0887699231 e ot tova po sigurno zdrave mu kazi
ti6o

Мнениеот ti6o » 17 Ное 2004, 20:48

mloj vi njma li koi da mi pomogne
ti6o

Мнениеот Gosho » 18 Ное 2004, 16:20

г-н Томов,

Не съм искал да ви обидя. Аз не мога да съм ви от полза.

попитайте все пак свои добри познати, дали те не познават адвокат. Търсете на първо време не само адвокат, а юристи (съдия, прокурор, нотариус, юрисконсулт и т.н.) - хора с висше юридическо образование, които дори и да не се занимават с бракоразводни дела, със сигурност ще имат познати, към които да ви насочат. Не може да живеете в София и да нямате поне 3-ма приятели, които да познават правоспособен юрист. Имайте предвид, че колкото по-добър и опитен е адвокатът, толкова по-голямо ще е неговото възнаграждение. Когато намерите някого, поинтересувайте се колко време е практикувал, изобщо съберете информация за човека. Особено в сферата на семейните отношения би трябвало да сте особено прецизен в избора на свой защитник. Не се бойте толкова за делото, имате почти 1 месец. Това е и много, и малко...

Успех ви желая
Gosho

Мнениеот Наско » 19 Ное 2004, 18:35

Писмо без нито един препинателен знак...
Впечатлен съм!
Наистина.
Добре поне, че думите не са слети...
Наско

Мнениеот Sir Bob » 19 Ное 2004, 18:48

Това трудно би могло да отговори на определението "помощ".
Sir Bob

Мнениеот Младежа » 24 Ное 2004, 09:53

Препоръчвам Ви горещо колежката Людмила Христова , за жалост без нейно съгласие не мога да Ви дам телефона и, но може да го откриете в Софийска адвокатска колегия.Успех :))
Младежа

Мнениеот Младежа » 24 Ное 2004, 09:57

Нашите клиенти-са наши приятели!
Но , като не забравяме,че както казва проф.Владо П ."бойлера":
" Клиентът-друг твой ; враг-твой ! "
Младежа

Назад към Семейни казуси