начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

Търся помощ чл 157 158

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Търся помощ чл 157 158

Мнениеот Валентин » 14 Ное 2004, 13:01

Търся консултация с добър адвокат относно посочените членове, тълкуването им и съдебната практика.
Моля пишете на посочения е-майл !
Благодаря.
Валентин

Re: Търся помощ чл 157 158

Мнениеот penkova » 14 Ное 2004, 13:14

Това какво ще рече? кой ще да е този нормативен акт , btw?
penkova
Младши потребител

Мнениеот Gosho » 16 Ное 2004, 16:00

Заповядайте в кантората ми за безплатна консултация: всеки ден от 13 до 15 ч. Секретарката ми е страхотна, прави кафе и чай. Има и бисквити. Естествено само първата консултация е безплатна. Много съм добър, вервайте ми!
Gosho

Мнениеот shveda » 16 Ное 2004, 22:10

Колега, хората вече поверваха на един господин и май не случиха много във верата си. Нищо лично.
Тия членове от кой закон са? Може да ми пишете и на ел. пощата.
shveda
Потребител

Мнениеот Gosho » 16 Ное 2004, 23:54

колега,

не е ли очевидно, че съм използвал "верването" в един по-особен смисъл, а именно на шега! Просто отговарям по същия начин, по който е зададен въпроса... ако изобщо може да се нарече въпрос горния постинг... Очевадно е, че питащия не се е сетил да обоснове своето питане - все пак колкото и виртуален да е форума си мисля, че е необходима малко повече сериозност, когато се поставя въпрос тук. Иначе ще се получават и подобни отговори.

поздрави
Gosho

Мнениеот Валентин » 26 Ное 2004, 12:32

Става въпрос за членове от НК 157 и 159. Извинявам се за пропуска.
Моля за отговори на е-майла ми vvalco в hotmail com Пиша го така за да не го отреже филтъра на форума.
Валентин

Назад към Наказателно право