начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

tineidgari

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

tineidgari

Мнениеот daniela petrova » 18 Ное 2004, 14:54

Zdraveite,imam problem.Maika sam na 15 godi6no momi4e i skoro razbrah 4e ima prijtel koito e na 23 godini i po dumite na negovi poznati pu6el treva.Kakvo da pravia,kak da postapia nai pravilno.Iskam da otkasna deteto si ot tova mom4e,no ne znam kak da postapia.Daite mi savet,molia
daniela petrova

Re: tineidgari

Мнениеот 444 » 18 Ное 2004, 15:46

Gospojo, ne se panikiosvaite! Vsi4ki pu6im treva! Az sam na 27 godini i sam advokat i mislia, 4e sam stanal 4ovek. Po- dobre se opitaite da pogovorite s da6teria si, bez da i nalagate mnenieto si. Ta tia ne e malka!
444

Мнениеот daniela petrova » 18 Ное 2004, 15:58

Ne me pritesniava tolkova trevata,a pove4e se pritesniavam ot razlikata v godinite.Ne znam normalna li e tazi vrazka.Tia s neinite 15 godini e vse o6te dete, a toi e ve4e goliam,kakvo ob6to mogat da imat
daniela petrova

Мнениеот loo » 18 Ное 2004, 17:04

kak kakvo, sex.
no ne se pla6ete, sega tova e normalna vazrast, prosto teenagerite dnes sazriavat po- barzo.
nai-dobre i kupete prezervativi,hap4eta i t.n, pogovorete s neia kato s priatelka, kato s jena, e znam, 4e sigurno ia mislite za dete, no tia ne e ,
vazmojno e svarzvaneto i s tozi 4ovek da e reakcia to4no na edno takova otno6enie kam neia.
ne tvardia, 4e e zriala li4nost na tazi vazrast, no nali vseki triabva da se sblaska sas svoite predizvikatelstva, taka se u4im
loo

Мнениеот Наско » 19 Ное 2004, 18:00

"...kakvo ob6to mogat da imat..."
Като за начало един джоинт, после дете/ца:-)

Сериозно, моля не се притеснявайте за това дали пушат заедно, а дали ползуват презерватив!
Наско

Назад към Семейни казуси