начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

prisada

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

prisada

Мнениеот Vania Grigorova » 18 Ное 2004, 15:00

Zdraveite,dvamata mi bratia lejat v zatvora za po 10 god. po skalapeni obvinenia,az i maika mi iskame da obgalva;e prisadata v Strazburg.Bihte li mi kazali kakvo da napravim.Problemda e ,4e i dvete giveem i rabojrm v Garcia i triabva da deistvame ot rastoianie
Vania Grigorova

Re: prisada

Мнениеот loo » 18 Ное 2004, 15:15

кога са осъдени, за какво, изобщо дай повече инфо
loo

Мнениеот manol » 18 Ное 2004, 15:44

Kakto pisa kolegata neobhodima e poveche informacia, za da te nasochim. Kato nachalo mojesh da otgovorish na slednite vaprosi:
-koga sa osadeni, i imali vazmojnost da se objalva, za da se sezira sadat v Strastbourg e neobhodimo da sa iz`erpani vsichki vatreshnopravni sredstva za zashtita;
-prisadata koga e vliazla v sila, ako e predi poveche ot 6 meseca, pak ne moje da se sezira sada
- i na posledno miasto moje da dadete poveche informacia, kakto pisa i kolegata otnosno fakticheskata obstanovka za izvarshenite prestapleniq i kakto tvardite faktite otnosno natopiavaneto
manol

Мнениеот Vania Grigorova » 18 Ное 2004, 15:54

Osadeni sa za prodajba na marihuana izcialo vaz osnova na svidetelski pokazanij,bez preki uliki.Parvata prisada e na 7.11.02god. v Targovi6te,vav Varna apelativnij sad j potvardi,a v Sofia varhovnia sad j namali s 5 god.Molia vi ako mojete da mi dadete adekvaten savet da mi kajete kakva informacia triabva da dam podrobno
Vania Grigorova

Мнениеот manol » 18 Ное 2004, 18:23

koga e prikluchilo proizvodstvoto pred VKS, t.e. v Sofia - izminali li sa 6 meseca ottogava, ako sa izminali e bezpredmetno da se govori za objalvene v Strasburg.
manol

Мнениеот Vania Grigorova » 19 Ное 2004, 01:17

Deloto be6e na 16 mart,no re6enieto izleze kam 5 avgust
Vania Grigorova

Re: prisyda

Мнениеот perlit » 19 Ное 2004, 01:44

ZA dopustimostta na indiwidualnata galba pred Ewropejskiya Syd w Strasburg e neobhodimo da sa izcherpani wsichki wytreshnoprawni sredtstwa za atakuwane na akta i da ne sa iztekli 6 meseca ot okonchatelnoto sydebno reshenie.Ako sa -srokyt e propusnat i dori i da se izprati galba(pismo) shte byde othwyrlena kato nedopustima.
perlit

Мнениеот Vania Grigorova » 19 Ное 2004, 09:52

Za6to da e iztekal sroka,ne se li smiata datata kogato vliza v sila prisadata.Tia e avgust mesec
Vania Grigorova

Мнениеот valeriii » 19 Ное 2004, 10:34

ТОЧНО ОТ АВГУСТ Е,НО ИМА ДРУГ ПРОБЛЕМ.ПРЕД ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪД НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОБЖАЛВАТ ПРИСЪДИ,МОЖЕ ДА СЕ ПОДДЪРЖА,ЧЕ ТЕ СА ПОРОДЕНИ В СЛЕДСТВИЕ НА НАРУШЕНИЕ НА НЯКОЕ ОТ ПРАВАТА ПО ЕВРОПЕЙСКАТА КОНВЕНЦИЯ.ПРИМЕРНО ПРАВОТО НА СПРАВЕДЛИВ ПРОЦЕС.НО НЕ РАЗБИРАМ КАКВО СПОРЕД ВАС Е СКАЛЪПЕНО??ПО ПРИНЦИП НЯМА ПРЕЧКИ НЯКОЙ ДА БЪДЕ ОСЪДЕН ВЪЗ ОСНОВА НА СВИДЕТЕЛСКИ ПОКАЗАНИЯ.ЗА КОНТАКТИ МИ ПИШЕТЕ НА ГОРНИЯ E-MAIL ИЛИ НА advokati@mail.bg.
valeriii
Младши потребител

Назад към Наказателно право