начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

kak da deystvame

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

kak da deystvame

Мнениеот sevooo » 19 Ное 2004, 08:39

Преди известно време баща ми подава жалба в полицията за кражба на буркани от доматен сок и за набези от крадци.Обекта е изоставена лудница без пазачи,баща ми не получава възнаграждение за опазване на обекта но го прави в същтото време работи в социялния патронаж и скадира бурканите в обекта.След закриването на патронажа остава без работа издава патронажа ,издава обекта но не всичко е оправено със общината и е принуден да прибере някои работи у дома (ел.мотори,боилер,чинии и някои бракувани работи)като изрично споменава в общината за това .След изминал доста дълъг период от време полицията обискира къщата на баща ми обръща я с главата на долу като не пропускат нищо.
Задават въпроси на маика от рода:
Мъжа ти има ли пушка?
Каде е скрита пушката?
Защо толкова много буркани има?
Дай фактура за бурканите?
.................................................
Живее на село правят се доста буркани има налични много буркани пълни и празни..
Полицията посочва причина за обиска неговата жалба
Прибират моторите ,бойлера ,чиниите ,метални каси за буркани ,карат го да се подписва че ще пази бурканите.

На какво основание може да е обиска?
Възможно ли е действие от трета страна срещу баща ми?
И най важното как да действа от тук нататък?
sevooo

Re: kak da deystvame

Мнениеот bgjurist » 19 Ное 2004, 14:34

Като начало, е добре да се обърне към адвокат.
bgjurist
Потребител

Назад към Наказателно право