начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

как да се споразумея с банката кредитор

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

как да се споразумея с банката кредитор

Мнениеот пламен » 22 Ное 2004, 12:11

Изтеглих фирмен кредит. Доходите ми обаче драстично намаляха,и в момента съм в просрочие.От 15000лв. ми останаха да връщам 3600лв.По какъв начин да убедя кредитора че желая разсрочване на тази сума и да не се стига до продажба на ипотекираните имоти които са на стойност много по голяма от задължението.Моля дайте съвет.
пламен

Re: как да се споразумея с банката кредитор

Мнениеот Mилена.П » 22 Ное 2004, 12:43

Поискайте среща с банката, представете им бизнес план от който е видно как смятате да се преборите с "драстичното намаляване на доходите", предложете погасителен план и т.н. По принцип банката също би предпочела да уредите отношенията си без да прибягвате до публична продан .
Mилена.П

Назад към Ипотека