начало

ВСС изпрати сигнал за доходи на роднини на Сарафов на ad hoc прокурора ВСС изпрати сигнал за доходи на роднини на Сарафов на ad hoc прокурора

Диплома за висше образование с грешно ЕГН

Дискусии и казуси в областта на административното право и процес
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Диплома за висше образование с грешно ЕГН

Мнениеот konstantina_r » 26 Юни 2010, 12:20

Здравейте,
Издадоха ми диплома за висше образование със сгрешена 1 цифра в ЕГН-то. Така е и върху стикера, който от юли 2009 г. се поставя от МОН върху дипломите. Какво да правя? Студ. ми книжка и уверенията, които съм изваждала, нямат тази грешка.
Дали да искам нова диплома? Проблемът е,че ми е необходима скоро, а издаването на нова ще отнеме време. Юристи и препатили, споделете опит?
Поздрави и благодаря!
konstantina_r
Нов потребител

Re: Диплома за висше образование с грешно ЕГН

Мнениеот magi_jeleva » 26 Юни 2010, 13:21

konstantina_r написа:Здравейте,
Издадоха ми диплома за висше образование със сгрешена 1 цифра в ЕГН-то. Така е и върху стикера, който от юли 2009 г. се поставя от МОН върху дипломите. Какво да правя? Студ. ми книжка и уверенията, които съм изваждала, нямат тази грешка.
Дали да искам нова диплома? Проблемът е,че ми е необходима скоро, а издаването на нова ще отнеме време. Юристи и препатили, споделете опит?
Поздрави и благодаря!

На мен ми бяха сбъркали една оценка в дипломата и я върнах за нова, казаха ми да си извадя академичната справка и да чакам 1 месец още. Така загубих доста време. Проблемът е, че няма да стане бързо, освен ако не ги помолите и да се съгласят с вас. Успех!
magi_jeleva
Потребител

Мнениеот andy70 » 26 Юни 2010, 22:48

Маги, би ли включила ЛС!
Errare humanum est stultum est in errore perseverare.
Аватар
andy70
Потребител

Мнениеот diaida » 27 Юни 2010, 22:53

konstantina_r написа:Здравейте,
Поздрави и благодаря!

Не може ли докато ви вадят новата диплома от у-тета да ви издадат едно временно удостоверение, че е направена въпросната грешка и предстои издаване на нов формуляр на дипломата?
Изображение http://www.save-darina.org ...Остава аромат и в ръката, подарила розата! http://vbox7.com/play:cb237e95
Аватар
diaida
Активен потребител

Мнениеот konstantina_r » 01 Юли 2010, 14:11

Благодаря, ще опитам и ще споделя!
konstantina_r
Нов потребител

Мнениеот therealangel » 05 Апр 2011, 10:36

А в подобен случай редно ли е да ми издадат копие на дипломата? В крайна сметка това си е тяхна грешка - не трябва ли да ми се издаде оригинал?
therealangel
Нов потребител

Назад към Административно право