начало

ВСС изпрати сигнал за доходи на роднини на Сарафов на ad hoc прокурора ВСС изпрати сигнал за доходи на роднини на Сарафов на ad hoc прокурора

Отказ за издаване на удостоверение за наследници

Дискусии и казуси в областта на административното право и процес
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Отказ за издаване на удостоверение за наследници

Мнениеот Petko_G » 10 Дек 2010, 16:39

Здравейте, някой сблъсквал ли се е с отказ за издаване на удостоверение за наследници, тъй като не могат да бъдат открити данни за лицето.
Petko_G
Младши потребител

Re: Отказ за издаване на удостоверение за наследници

Мнениеот donna » 11 Дек 2010, 06:58

То си е административно това и си има срокове за жалене по АПК , в къв смисъл обаче и защо не могот да се открият данни за лицето ?
donna
Старши потребител

Мнениеот Melly » 11 Дек 2010, 13:01

Трябва си ровене... :? в случай, че наистина иницииралият това производство има родствена връзка с наследодателя.
"Понякога седя и си мисля...а понякога просто си седя."
http://vbox7.com/play:68f9c028
Аватар
Melly
Старши потребител

Мнениеот Petko_G » 13 Дек 2010, 02:01

:) Така, на мен ми е известен само един номер на акт за смърт, но при извършена проверка се вижда че този акт е на друг човек.

Ровене къде? Какво?
Имам документи с подписа на човека и единственото, което определих е период на смъртта от няколко години, но служебното лице или не се ангажира с търсене на данни за лицето или извършената проверка не е дала резултат и така получавам по пощата отказ за издаване на удостоверение на наследници по подадена от мен декларация.
Petko_G
Младши потребител

Назад към Административно право